Tüntesd el a lenövésed festés nélkül!

Nem kell többé aggódnod, hogy pont akkor nem jutsz el a fodrászhoz, amikor már SOS lenne a hajfestés. Egy szuper új termékkel otthon is percek alatt eltüntetheted a csúnya lenövés-csíkot, és még a festés árát is megspórolhatod!

Tüntesd el a lenövésed festés nélkül!

Frissen festett hajjal szuper magabiztosnak és csábítónak érzed magad. Hetekkel később viszont már legszívesebben csak sapkában mennél ki az utcára. Ismerős szitu, ugye? Akkor van egy jó hírünk: egy szuper új termékkel, a Colorwow Root Cover Up-pal otthon is eltüntetheted a zavaró lenövésedet, és még festékekkel sem pepecselned.

A Colorwow használata tényleg pofonegyszerű: olyan, mintha szemhéjpúdert vinnél fel a hajtövekre. A speciális formula persze jóval tartósabb a szemfestéknél, és több pigmentet is tartalmaz, így tutira befedi a hajszálaidat. Sőt, még a strandon vagy az edzőteremben sem kell aggódnod, ugyanis a speckó hajtő-púder vízálló.

A Colorwow 6 árnyalatban kapható a platina szőkétől a feketéig, de persze mixelheted is őket a tökéletes árnyalat eléréséhez, és a melírozott tincseidet is egy perc alatt felfrissítheted.

ITT lehet megrendelni, 9 500 forintba kerül, az EU-ba a szállítási költség 2 400 HUF.

Még több

fashion_beauty