Öltöztesd dizájnertokba a mobilod!

Te is szeretnél egy dizájnertokot a menő okostelefonodra? Akkor csapj le a Nanusha kiegészítőire, amelyeket Samsung Galaxy S4 csúcsmobikora tervezett!

Öltöztesd dizájnertokba a mobilod!

A Samsung felkérésére Sándor Szandra, azaz Nanushka exkluzív hátlapokat tervezett, amelyek nem csak védik, de szupertrendivé is teszik a telefont. A dizájnert a „Világszép nádszál kisasszony” népmese világa inspirálta, ennek hangulata jön vissza a Nanushka for Samsung tokokon is.

De ha ez még nem lenne elég: akár te magad is tervezhetsz magadnak saját hátlapot! A Samsung Magyarország Facebook-oldalán szeptember közepétől elérhető a Design Studio alkalmazás, amivel teljesen személyre szabhatod a mobilodat, saját tokot alkothatsz, amit egy héten belül postáznak, és kiszállítanak neked. A szolgáltatás kezdetben a Galaxy SII, Galaxy SIII, Galaxy S4, Galaxy SIII mini, Galaxy Note és Galaxy Note II modelleken érhető el. Később azonban csatlakozik majd a Galaxy Ace 2, Galaxy Ace 3, valamint a Galaxy Core és a Galaxy Trend is!

A „Nanushka for Samsung” kiegészítők megvásárolhatók szeptember közepétől a Samsung Experience Store márkaboltban az Allee bevásáróközpontban, a Deák Ferenc utcai Nanushka flagship store-ban, valamint a Telekom saját üzleteiben 5990 Forintért. A Design Studio alkalmazással tervezett hátlapok modelltől függően 7200 Ft és 8500 Ft közötti árakon kaphatóak majd.

Még több

fashion_beauty