Juhé! Itt az öregedésgátló csodaital

Biztos te is ábrándoztál már róla, milyen lenne, ha tényleg létezne az örök fiatalság itala, mint a filmekben. Akkor most kapaszkodj meg: egy angol márka most valóban piacra dobta az öregedésgátló elixírt!

Juhé! Itt az öregedésgátló csodaital

A Fountain márka neve a mesebeli fiatalság forrására utal, de a Beauty Molecule csodaitaluk hatása nem csak a fantázia szüleménye. A szérum ugyanis nagy mennyiségben tartalmaz rezveratlort, egy szuperhatékony öregedésgátló antioxidánst, ami a vörös borban, szőlőben és étcsokiban is megtalálható. A rezveratlor titka abban rejlik, hogy felgyorsítja a sejtképző enzimek működését. Így elviekben az öregedés tényleg megállítható, sőt visszafordítható.

Persze a kozmetikai ipar is igyekezett lecsapni az új felfedezésre, de volt egy bibi: a rezveratlor se kencékben, se kapszulákban nem bizonyult hatásosnak. A Beauty Molecule speckó folyadékformulája viszont felturbózza a rezveratlor hatását, így ez lehet az első öregedésgátló csodaszer. Sőt, az elixír ára sem túl rémes: egy flakon mindössze 25 font, és napi egy teáskanál is elég belőle. Ennyit megér az örök fiatalság, nem igaz?

Még több

fashion_beauty