2013.09.05.@ 16.09

A magyar lány, akiért Victoria Beckham is rajong

Mi is megírtuk itt a Cosmo.hu-n, amikor Posh egy vicces képet posztolt fiáról, Romeóról, amint Karl Lagerfeldként pózol egy pólón. Mint kiderült, a felsőt egy magyar lány, Kaiser Fruzsina tervezte, akit el is csíptünk egy rövid interjúra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A magyar lány, akiért Victoria Beckham is rajong

A világ akkor ismert meg téged, amikor Victoria Beckham rátalált az egyik vicces pólódra. Hogyan szereztél erről tudomást? Hol voltál akkor, és mit csináltál éppen?

Liguriában nyaraltunk, amikor egy itteni hetilapot (a Chit) lapozgatva rátaláltam Romeo Beckham Lagerfelddé alakított fotójára. Mivel nem használok Twittert (csak Facebookot és Instagramot), nem volt tudomásom Victoria Beckham tweetjéről, én is csak az újságból értesültem róla. Nagyon meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hogy a csomag egyáltalán eljut hozzá. Több VIP-nek is küldem olyat pólót, amit a gyerekeiknek szántam, de pontos címek hiányában vagy a menedzser/ügynök címére küldtem, vagy Beckham esetében a Victoria Beckham Headquarterbe, Londonba. Azért is csodálkoztam Victoria tweetjén, mert tudom, hogy a VIP-ek nagyon sok mindent kapnak ajándékba különböző tervezőktől, ezért nem is gondoltam volna, hogy pont az én pólómat hozza nyilvánosságra. De úgy tűnik, tetszett neki, és ezzel bebizonyította, hogy jó a humora is! Olaszországi rajongóink közé tartoznak itteni celebek, Anna Falchi, Francesco Totti és Gigi Buffon, ezenkívül Ellen Hidding és Roberta Morise (ők helyi ismert tévés emberek), akiknek az Instagram-oldalán meg lehet találni a fotókat.

Fruzsina a fiával és múzsájával, Niccolóval

Annyit tudunk rólad, hogy Milánóban élsz, remek humorod van és zseniális felsőket tervezel. Hogyan kerültél Olaszországba, és a divat közelébe?

Milánóban lakom 6 éve, előtte Genovában, Párizsban és Hamburgban dolgoztam és jártam egyetemre. Építészmérnök vagyok és építészmérnök férjemmel közös irodát vezetünk Milánóban. A mai napig épületeket, házakat és lakásokat tervezek. A Ghigo Style hobbinak indult, de a nyári események után kezdi kinőni magát a hobbi kategóriából, mert megszaporodtak a rendelések, úgyhogy meglátjuk, hogyan tovább. Egyelőre a weboldalt kell átalakítani és e-commerce funkcióval ellátni, és dolgozunk több Famous Faces karikatúran is! Tegnapelőtt este került fel az oldalra Tiger Woods, Dennis Rodman és David Beckham, továbbá tervezés alatt van Andy Warhol, Tina Turner, Madonna, a Kiss, Vivienne Westwood és még több focista.

Honnan jött az ötlet, hogy hírességek és bébik arcát Photoshoppold össze? Melyik terved született meg elsőként?

A Ghigo Style 2012-ben jött létre a kisfiam születése után. A Facebookon el akartam kezdeni egy blogfélet, ahol gyerekdesign termékeket mutattam volna be. Az oldal Facebook-profilképe miatt kezdtem el tanulmányozni egy logót, ami fel is került, és Niccolo beceneve (Ghigo) után kapta a nevet az oldal. Elkezdtem pólóra nyomni a logót, mivel a barátnőimnek nagyon tetszett, ezután automatikus lépés volt a lányoknak is egy logót kitalálni (ez lett a Ghigo Style Girls).

Több grafikai játszadozás után, amiket azért csináltam, hogy kisfiamnak egyedi pólói legyenek, született meg az ötlet, hogy gyerekeknek híres embereket “gyerekesítve” nyomjunk a pólóra. Először igazi karikatúrát akartam rajzolni, de mivel ez nagyon időigényesnek tűnt, elhatároztam, hogy Niccolo fényképet illesztem be inkább a híres emberek fotóiba… Először csak viccből mutogattam ezeket is a barátoknak, de mivel mindenki akart a sajat gyerekének is, elkezdtem komolyabbra venni a dolgot.

Az ötlet gyerekeknek született, mert az ő fotóikkal lehet nagyon vicces eredményeket elérni, és persze az egész projekt lényege a nevetés. Kérésre már csináltam felnőtt képet is, de a weboldalon inkább a gyerekek átalakítását hirdetem. Sokan kérnek “mama-baba” pólót is: a mama ugyanazt a mintát kapja a pólójára, amit a kislánya/fia, erre mutatok egy jó példát:

Még több fotó a vagány mama-baba párosról ITT

Hogyan lehet tőled személyre szabott pólókat rendelni? Csak gyerekméretet vállalsz?

A pólókat egyelőre, amíg nincs kész az új oldal, a weboldalon található űrlap kitöltésével lehet megrendelni. Ide fel kell tölteni egy nagy felbontású, éles képet a gyerekről, és meg kell adni néhány adatot: kivé akarjuk átalakítani, életkor, milyen méretet visel, stb. Minden méretet vállalunk: 1 éves kortól felnőtt méretig, fehér színű pólóra. Ha valaki olyan hírességgé szeretné alakíttatni a gyerekét, aki nem szerepel az oldalon, természetesen az is megoldható.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty