2013.09.09.@ 15.09

Csekkold Baráti Vince exkluzív fotóit!

Ugye, milyen dögösek voltak Palvin Barbara Cosmo-címlapjai? A képeket Baráti Vince, Barbi ügynöke készítette, aki fotósként is szuper sikeres, és aki most megújult weboldallal várja azokat, akiket érdekel a divatszakma, esetleg szívesen modellkednének!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold Baráti Vince exkluzív fotóit!

Milyen apropóból újult meg a weboldalad?
Szerettem volna az előzőnél egy áttekinthetőbb, letisztultabb dizájnt, valamint egyre több külföldi ajánlatot és megkeresést kapok, ezért most úgy döntöttem, hogy kihozom belőle a maximumot. Így megláthatom, mi rejlik még bennem, mint fotós, ehhez pedig a weboldalam megújulása volt az első lépés!

Melyik munkádra vagy fotósként a legbüszkébb az elmúlt hónapokból?
Az utóbbi időben nem a fotózás volt az elsődleges az életemben, de természetesen a Barbival készült anyagom a Cosmóba az egyik kedvencem. A legújabb pedig a Botiról (Cseke Botond modell) készült sorozat.

Palvin Barbi háromszor

Mit kell tudni erről a sorozatról?
Nemrég Magyarországon volt, így gyorsan két anyagot is készítettem vele. Nagyon kemény, mert mindezt egy délután alatt hoztuk össze. Az egyik a “Throw it, Push it, Drop it“, amit az egyik legelismertebb londoni oldal (F.Tape) le is közölt exclusive-ként. A másik pedig Metamorphozis névre hallgat, ezt szintén egy ismert site (Fucking Young) posztolta exclusive-ként.

Mit láthatunk majd a weboldalon, ha rendszeresen csekkoljuk?
Már a kezdő oldalon is láthatjátok, hogy nem a Vince Barati Photography tűnik fel, hanem “Vince Barati’s World”. Nem csak fotósként vagyok jelen, hanem mint ügynök, scouter (rendszeresen szeretnék az új arcainkkal készíteni sorozatokat, ahol megismerkedhettek velük) valamint rendező is. A legutolsó rendezői projektem Kozma Orsi – Óceán című videoklipje. Emellett szerettem volna személyesebbé tenni az oldalt, ezért találtam ki egy chat felületet is, ahol írhattok nekem, valamint jelentkezni fogok a fotózással kapcsolatos hírekkel is. Az elmúlt hónapban lefotóztam 6 personal projektet, és ezeket folyamatosan posztolom majd. Már ezek miatt is érdemes rendszeresen visszatérni az oldalamra!

Azt is szeretném elárulni, hogy az ICON új arcokat keres. Aki szeretne modellkedni, mindenképpen küldje el a jelentkezését az info@iconmodelmanagement.net címre!
Feltétel: lányoknak 14 éves kortól minimum 170 cm feletti magasság, fiúknak pedig 16 éves kortól min. 185 cm!


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty