2013.09.09.@ 11.09

Tükörmentes hajszalon: Te kipróbálnád?

Valld be, te is végig a tükörben vizslatod magad, amíg a fodrász kezelésbe veszi a frizkód. Pedig ma már léteznek tükör nélküli szalonok is, sőt egyre népszerűbbek! Szerinted ijesztő vagy szuper ötlet?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tükörmentes hajszalon: Te kipróbálnád?

Természetes, ha szereted csekkolni, éppen mit bűvészkedik a fodrászod, hiszen a hajad a külső megjelenésed egyik legfontosabb része. Azonban a folyamatos ellenőrizgetés és aggódás extra stresszt okoz, amire ugyebár semmi szükséged. Innen jött a tükörmentes hajszalonok ötlete is: az ausztrál Original & Mineral lánc szerette volna, ha vendégei valóban relaxálhatnak a fodrászszékben.

Persze ennek alapfeltétele, hogy megbízz a fodrász munkájában, így az ollócsattogtatást megelőzi egy alapos frizuratervező beszélgetés. És miközben később a fodrász az álomfrizkódon dolgozik, te megnézhetsz például egy szuper filmet, addig sem agyalsz a séródon. Persze ezért a végén egy kézitükörben csekkolhatod a végeredményt. Az oldott hangulatról pedig a tükörmentesség mellett a különleges környezet is gondoskodik: a szalonokat egy modern penthouse lakás mintájára alakították ki. A fodrászpult például egy hatalmas faasztal, a falak téglamintájúak és rengeteg a természetes fény. Te bevállalnád a tükörmentes hajvágást?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty