2013.09.09.@ 13.09

Végre megnyílt a il Bacio di Stile!

Szeptember 9-ével hivatalosan is megérkeztek Budapestre a világ vezető divatmárkáinak – köztük a Giorgio Armani, a Bottega Veneta, a Saint Laurent, a Lanvin, a Valentino és az Oscar de la Renta – legújabb kollekciói. A frissen megnyílt multibrand áruház építése 2011-ben vette kezdetét, mára pedig öt szinten több, mint negyven divatház ruháit és kiegészítőit vonultatja fel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Végre megnyílt a il Bacio di Stile!

A mintegy 5000 négyzetméteres multibrand áruház hivatalos megnyitójára szeptember 4-én, egy zártkörű eseménnyel került sor, melyen Leonardo Ferragamo, a legendás Ferragamo-divatház alapítóinak egyike is megjelent.


A több, mint 500 fős rendezvény résztvevői elsőként csodálhatták meg az áruházat, amelynek stílusát a fényűzés, az elegancia és természetesen az il Bacio di Stile védjegye, a csók ihletett. A terveket egyébként a londoni Millington Associates kreatív csapata álmodta meg, akik olyan cégek kirakatait tervezték már, mint a Harrods, a Burberry vagy a Ralph Lauren.

Az Andrássy út 19-es szám alatt található multibrand áruház további érdekessége, hogy a gyönyörű műemléki környezet és a legmodernebb belsőépítészeti megoldások mellett saját műgyűjteménnyel is büszkélkedhet, melynek darabjai az il Bacio di Stile üzlettereiben elhelyezve láthatóak. Az áruház épületében jelenleg több, mint húsz kortárs magyar és külföldi képzőművész művei tekinthetőek meg.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty