Jönnek a színes iPhone-ok

Végre már videón is megnézheted, milyen lesz az új iPhone, ami pink, kék, zöld, citromsárga és fehér színekben is kapható lesz – karácsonyra várhatóan már megérkezik hozzánk is!

Jönnek a színes iPhone-ok

Amerikában már szeptember 20-án a boltokba kerül az Apple két új telefonja, a színes, az előzőekhez képest nagyon olcsó, műanyagborítású iPhone 5C-széria és a szupervagány csúcsmobil, az iPhone 5S. Az előbbiből a 16 GB-os mindössze 99 dollárba kerül majd az Államokban (kb. 22 ezer forintba – persze előfizetéses hűségnyilatkozattal), vagyis ez lesz minden idők legolcsóbb almás telója.

A borítás a hagyományos műanyagtokoknál háromszor erősebb lesz, az előlap pedig természetesen marad a régi, tehát a mostanihoz hasonló, 4 colos, Retina képernyőre számíthatsz. Mindent tud, amit a mostani iPhone 5, csak épp vidám rágógumi színekben pompázik majd.

A színes okostelefonokon kívül piacra dobják majd az alumínium borítású, hipergyors processzorral felturbózott 5S-vonalat is: ez fekete, arany és acélszürke színekben lesz kapható.

Az igazi különlegessége az ujjlenyomat-olvasó: ez azt jelenti, hogy a lezárt képernyőt egyetlen érintéssel feloldhatod, nem kell jelszó. Sőt, az ujjlenyomatoddal azonosíthatod magad a mobilos vásárlás közben is. A 16 gigás verzió 199 dollártól lesz elérhető (kb. 44 ezer forint), de az itthoni árakról egyelőre nincsenek infók. Te melyikre csapsz majd le?

Még több

fashion_beauty