2013.09.11.@ 13.09

Neked is jól áll a sötét rúzs!

Sosem merted kipróbálni az igazán sötét rúzsokat, mert félsz, hogy neked nem állnának jól? Eláruljuk, mire figyelj, hogy te is dögösen mosolyoghass mélyebb árnyalatú ajkakkal!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Neked is jól áll a sötét rúzs!

 

Csak szabályosan: A sötét szín nagyon feltűnő, azonnal magára vonja a tekinteteket, ezért a hibákra is gyorsan felhívja a figyelmet. Ha nem teljesen szimmetrikus a szád, egy kontúrcerkával javíthatsz rajta, sőt akár minimálisan teltebbé is varázsolhatod! Ráadásul a kontúrvonallal azt is elkerülheted, hogy figyelmetlenül rosszul kened fel a rúzst!
Cosmo-tipp: Ha szeretnéd, hogy a rúzs színétől egyáltalán ne üssön el a kontúr, a rúzst használd a keretezéshez is, csupán egy vékony ecsettel vidd el.

Tuningold fel: A sötétebb színű rúzsok teltebb ajkakon mutatnak jól. Ha neked vastag a szád, szerencsés vagy, viszont, akkor sem kell lemondanod róluk, ha nem vékonyabb a szád. Válassz fényes verziót, esetleg a matt rúzsra kenj még extra szájfényt. Így optikailag jóval dúsabbnak tűnnek majd az ajkaid!
Cosmo-tipp: A MAC Indulge kollekciójában találod ezt a csodásan fényló sötét színű szájfényt! (MAC Indulge Lust For Life erdeigyümölcs szájfény: 5 400 HUF)

Óvatosan szemezz: A sötét ajakfestés mellé csak egy lágy szemsmink illik. Egy barna szemkontúr, vagy vékony fekete szemhéjtus és szempillaspirál, az orcáidra pedig egy üde barackos vagy halvány rózsaszín pír.
Cosmo-tipp: A L’Oréal Paris Gel Intenza szemhéjtussal könnyedén húzhatsz szupervékony vonalat a pilláid tövébe! (Ára: 3 499 HUF)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty