2013.09.13.@ 13.09

Itt az Elysian őszi-téli kollekciója

A különleges és csúcsminőségű ruháiról ismert márka friss kollekciójába már most belenézhetsz. Te melyik darabnak örülnél legjobban a kínálatból?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Itt az Elysian őszi-téli kollekciója

Itt az Elysian őszi-téli kollekciója

Itt az Elysian őszi-téli kollekciója

Fotó megosztása:

Bódis Boglárka és Gajer Emese minden szezonban meglepnek azzal, milyen finoman tudják kombinálni a lélegzetelállítóan elegáns és vadítóan merész stíluselemeket. A 2013 őszi/téli kollekciójukat a XVI. századi Velence leghíresebb női ikonja, Veronica Franco inspirálta, akit III Henrik francia király szeretőjeként ismert meg a világ – és róla szól A velencei kurtuzán című film is. „A kollekció megalkotásával azt szeretnénk üzenni, hogy egy nőnek sosem szabad megelégednie azzal, hogy szép. Az igazi szépség a kifinomult stílus és az intelligencia elegyéből tevődik össze” – nyilatkozta a designerpáros. Az idei őszi és téli darabjaik anyanyagok, színek és szabásvonalak kontrasztjaira épül. Nehéz gyapjú találkozik a lágy muszlinnal, a finom selyemmel és az érzéki bőrrel. Ahogy azt már az Elysiantól megszokhattad, az apró díszítések most is varázslatosak, a hátsó kivágások pedig most is mélyek.

Ha szívesen megcsodálnád az alkalmi és utcai Elysian-ruhákat, nyomás a showroomba, amit Budapesten a Nagy Ignác utca 14 alatt találsz (23-as kapucsengő). A márka Facebook-oldalát ITT találod!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty