2013.09.24.@ 13.09

Így castingolnak a Victoria’s Secretnél

A Victoria’s Secret-csajokkal bármelyik földi halandó szívesen helyet cserélne, hiszen mindannyian szuperszexik. Most egy bennfentes elárult pár infót, hogyan válogatják a lányokat a show-ra, és kiderült, valójában elég pokoli munka bekerülni az angyalok közé.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így castingolnak a Victoria’s Secretnél

Sophia Neophitou-Apostolou, aki már három éve a show kreatív igazgatója, nemrég elmesélte, milyen szigorú módszerekkel választják ki a modelleket a nagy évvégi show-ra. Először több ezer fotó közül válogatják ki a legszebb lányokat, akiknek az utolsó fordulóban a teljes vezetőség előtt kell bizonyítania. Ilyenkor élesen megvilágítják őket, hogy még a legkisebb bőrhiba se kerülje el a zsűri figyelmét, a modelleknek pedig végtelen sokszor kell fel-le járkálniuk.

A rettegett Sophia Neophitou-Apostolou

És nehogy azt hidd, hogy a kimerítő procedúrát a szerződött sztármodellek megússzák! Alessandra Ambrosiónak és Miranda Kerr-nek is évről évre át kell esnie ezen a kíméletlen rostáláson. Sophia szerint nem elég szépnek és vékonynak lenni: a modelleknek ez olyan, mintha az Olimpiára készülnének, vagyis mindig a lehető legjobb formájukat kell hozniuk. Most már duplán büszkék lehetünk Palvin Barbira, amiért tavaly sikerült bekerülnie a show-ba.

Az idei Victoria’s Secret bemutatót november 13-án rendezik New Yorkban, és reméljük idén is láthatjuk Barbit pár szuperszexis szettben!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty