2013.09.25.@ 15.09

Menő vs. Ciki: A Kontúr Klub

Ceruzával keretezni a szemedet és a szádat nem is olyan könnyű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik. Nem csoda, hogy a sztárok közül is csak kevesen kerülnek be a profik klubjába!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Menő vs. Ciki: A Kontúr Klub

Nem véletlenül ősi dilemma, hogy a fekete kontúrozás vajon kisebbnek mutatja a szemeket vagy épp ellenkezőleg: nagyítja a tekintetet. Nos, ha olyan vastagon satírozod körbe a szemed, mint Mary-Kate Olsen, akkor az első verzió áll fenn, de ha csak vékonyan húzod ki, akkor neked is olyan óriási lehet a szemed, mint amilyen Mila Kunisé!

A kontúrozást még néhány apró trükkel fel lehet dobni. De semmiképp se utánozd Lady Gagát, aki úgy fest, mintha kissé becsípve próbálta volna kihúzni a szemét, ezért egy centivel lentebb került a festék. Inkább Taylor Swift praktikáját lesd el, aki még egy kis cerkával is átment az alsó kontúron, amitől még csábítóbb lett a pillantása.

Te is azzal küzdesz, hogy nem olyan dús az ajkad, mint Angelina Jolié? Semmiképp se úgy próbáld nagyobbnak mutatni, mint Pamela Anderson, mert sötétebb kontúrt választott, mint amilyen a rúzsa és ettől szegény… hát, így néz ki, ahogy. Eva Longoria viszont ügyesen használta a szájceruzát, mert az árnyékolás miatt valóban vastagabbnak tűnik a szája.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty