2013.09.27.@ 14.09

Körömtrendek a kifutóról

Imádsz kísérletezni a különböző manikűrökkel? Akkor itt az ideje, hogy a kifutókról is szerezz ihletet, hogy a te körmeid legyen a legvadítóbbak ebben a szezonban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Körömtrendek a kifutóról

Glitteres ombré – Nicole Miller
Az ombré még mindig menőnek számít nemcsak hajban, ruhákon, sminken, hanem lakkozásban is. A glitter pedig az ősz nagy visszatérőjének számít. Akkor miért is ne lehetne ezt a két stílust ötvözni?
1. lépés: Egy glitteres körömlakkal fesd át a körmeidet, ha szükséges, akár két rétegben is átmehetsz rajtuk.
2. lépés: Egy sminkszivacs végét fesd be fekete vagy sötét lakkal és ezt óvatosan nyomogasd ár a körmöd végére, hogy ombré hatása legyen.
3. lépés: Végül az egészet lakkozd át egy színtelen lakkal, hogy igazán csillogó legyen az összhatás!

Multikolor mani – Emerson
Szereted a vidám színeket, de valami őszies árnyalattal szeretnéd az évszakhoz igazítani az összhatást? Akkor próbáld ki ezt a csíkozós technikát és végül egy szilvás-lilás lakkal adj neki keretet.
1. lépés: Először egy egészen világos lila lakkal húzz néhány ferde csíkot a körmödön. Az a jó, ha nagyon vékony ecsetet használsz.
2. lépés: A csíkokat egészítsd ki pinkkel, sötétlilával és zölddel, hogy a végén szinte kitöltsd a körmeidet.
3. lépés: A körmöd két szélére húzz egy-egy hosszú csíkot, hogy így keretezd be a Picassós mesterművedet!

Vonalas vadulás – Giambattista Valli
A geometrikus minták szupermenőnek számítanak ebben a szezonban is, különösen akkor, ha olyan erőteljes árnyalatokat kombinálsz, mint a fekete, a narancs és a vörös. A körmödön is remekül mutatnak!
1. lépés: Kezdd a körömágyadnál a színezést, például egy vörös lakkal, és a szélére húzz egy vékony fehér vonalat. Választhatsz, hogy egyenes vagy pedig V-vonalban haladsz.
2. lépés: A vörös után jöhet a fekete és a narancs, és akár egy arany árnyalat is. A lényeg, hogy mindegyik színt egy fehér csíkkal zárd le.
3. lépés: Mindegyik körmödre más-más grafikai mintát találj ki, hogy igazán vad legyen az összhatás és még a pasid szeme is káprázzon!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty