2013.09.30.@ 13.09

Marc Jacobs otthagyja a Louis Vuittont

A legújabb hírek szerint a tavaszi-nyári Louis Vuitton show igazi divattörténelmi pillanat lesz, és nem csak a rucik miatt. Marc ugyanis akkor fogja bejelenteni, hogy szakít a francia divatházzal. Sőt, állítólag már az is hónapok óta nyílt titok, hogy ki lép a helyébe!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Marc Jacobs otthagyja a Louis Vuittont

Marc Jacobs 1997-ben lett a luxusmárka vezetője, és irányítása alatt a cég újra virágzásnak indult, ezért is meglepő ez a hír. A korábban csak exkluzív táskáiról és bőröndjeiről ismert márkát Marc igazi divathatalommá varázsolta: bevezette a női-férfi ruhakollekciókat, és fiatal művészekkel közreműködve a hipster generáció körében is népszerűvé tette a Louis Vuittont. A márka tulajdonosának, az LVMH csoportnak viszont nem tetszik, hogy az ázsiai eladások visszaestek, ezért újra megreformálnák a márkát – ezúttal már a különc stílusú amerikai designerzseni nélkül.

És ki veszi majd át a Vuitton-koronát? A divatvilágban mindenki biztosra veszi, hogy a Balenciaga ex-kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquiére kerül Marc helyére. Ennek a tulajdonosok is örülnének, mivel így újra a luxus kiegészítők kerülnének a középpontba, hiszen ez Nicolas specialitása.

Nicolas a Balenciaga arcával, Kristen Steawarttal

Persze Marc sem fog unatkozni: amellett, hogy saját márkáját is továbbmenedzseli, bennfentes infók szerint a konkurens táska nagyhatalomhoz, az amerikai Coach-hoz igazol a következő szezontól! Hú, már izgatottan várjuk, hogy a szerdai bemutatón végre kiderüljön, mi az igazság.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty