Make Up Update: A szabályok újragondolva

Betéve tudod a sminkszabályokat arról, hogyan nagyíthatod a szemeidet, vastagíthatod a szádat, mivel kell kezdeni a make upot és mi az utolsó simítás? Az idei fashion weekeken a sminkmesterek teljesen újragondolták ezeket, nézd csak!

Make Up Update: A szabályok újragondolva

Kezdd a szempillaspirállal: Igen, jól hallottad! Több sminkes is arra esküszik, hogy még az alapozás előtt felvisz egy réteg szempillafestéket. Az ok egyszerű: ezzel kinyitják a tekintetet, és ehhez mérten készítik el a smink többi részét. Természetesen végső simításként még egyszer szempillaspiráloznak.
Cosmo-tipp: Próbáld ki a L’oréal Paris Volume Million Lashes Excess Noir spirálját, ami a feketénél is feketébbé varázsolja a pilláidat! (Ára: 4 399 HUF)


Először a rúzs, utána a kontúr: Ha igazán természetes hatást szeretnél, ne készíts szabályos kontúrt, és töltsd ki egy színnel, hanem épp fordítva. Először fesd ki a szád, és utána javítsd fel a végeredményt a cerkával!

Csak a szemöldök végét hangsúlyozd: Bár az egységes árnyalat érdekében a legjobb a szemöldök teljes hosszán használni a szemöldökceruzát, több sminkes is azt javasolja, hogy ne tedd! Elég azon a helyen, ahol túl vékony (ez általában a vége), így természetesebb lesz a végeredmény. Kipróbálod?

Korrektorozz duplán: Néhány make up artist még az alapozás előtt, néhány pedig utána viszi fel a korrektort. Van, aki viszont előtte és utána is használja. Először, hogy eltüntesse a hibákat, másodjára pedig azért, ha az alapozás közben néhány helyen ledörzsölte.

Még több

fashion_beauty