Pillants be a sztárok luxusgardróbjába!

A sztároknak sincs végtelen nagy gardróbjuk, ezért legféltettebb divatkincseiket kénytelenek házon kívül tárolni. Most bekukucskálhatsz az éjjel-nappal őrzött, titkos luxus ruhaszervizbe!

Pillants be a sztárok luxusgardróbjába!

Hiába van a sztárkecókban legalább akkora gardróbszoba, mint amekkora egy átlagos földi halandó egész lakása, az igazán menő divatdíváknak még ez is kevés. Gondolj csak bele: náluk minden napra jut egy trendi outfit, plusz hetente még néhány partiszerkó, így évente legalább 400-450 különböző rucit kell beszerezniük, nem beszélve a designer tatyókról, cipőkről és egyéb kiegészítőkről. És nehogy azt hidd, hogy a vörös szőnyeges estélyik és Hermés táskák a szekrényeinkben gyűrődnek és porosodnak! A divatmániás sztárok befektetésként tekintenek a luxuscuccokra, ezért különleges raktárban tárolják gyűjteményük legértékesebb darabjait.

Az egyik leghíresebb ilyen ruciraktár Queens-ben található: kívülről egy szimpla raktárépületnek tűnik, belül viszont 15 ezer négyzetméteren sorakoznak a ruhaállványok, rajtuk a legmenőbb (és persze legdrágább) ruhákkal és kiegészítőkkel. A Garde Robe-ban egyébként nem csak tárolják a sztárok cuccait, hanem meg is védik őket: a hőmérséklet állandóan szabályozott, mindent porvédő zsákokba csomagolnak és a helyszín szupertitkos. A riasztórendszer betörésbiztos, a dolgozóknak pedig egy titoktartási szerződést is alá kell írniuk. Ha pedig valakinek hirtelen szüksége lenne egy itt tárolt rucira, a Garde Robe 24 órán belül házhoz szállítja – természetesen frissen tisztítva és vasalva.

A luxusraktárnak persze ára van: 200 ruhadarab őrzéséért havonta 1400 dollárt kell kicsengetniük a divatmániásoknak. Sőt, egy bennfentes elárulta, hogy egy sztárpár évi 150 ezer dollárért tárolja itt 3000 darabos gyűjteményét! Hm, vajon melyik páros lehet: Beyoncé és Jay-Z vagy Kim és Kanye, esetleg valaki más? Te kire tippelsz?

Még több

fashion_beauty