Segíts te is leküzdeni a mellrákot!

Ahogy az elmúlt húsz évben mindig, az Estée Lauder újra megrendezi októberben a nemzetközi mellrákellenes kampányt, amelynek idei mottója: “Küzdjük le a mellrákot! Együtt erősebbek vagyunk!”

Segíts te is leküzdeni a mellrákot!

A BCA (Breast Cancer Awareness) kampányt még Evelyn H. Lauder, a rózsaszín szalag egyik megalkotója, és a The Breast Cancer Research Foundation alapítója indította el.

A 2013-as BCA kampány arra hívja fel a figyelmet, hogy a nők egymással összefogva támogassák a BCRF alapítvány számára a BCAcampaign.com-on keresztül, és adakozzanak, amennyit csak tudnak. Hiszen minden egyes dollár közelebb visz bennünket a mellrák nélküli világhoz!

A BCA kampány a tájékoztatás és a klinikai kutatások támogatásával kívánja leküzdeni a mellrákot: a jelenleg több mint 70 országra kiterjedő kampány máig összesen több mint 48 millió $-t gyűjtött a nemzetközi kutatások, a tájékoztatás, és az orvosi kezelések támogatására világszerte. Ezek a jelentős felfedezések közvetlenül javították a betegellátást, többek közt egy, a mellrák korai stádiumában hatásos vakcina tesztelésének finanszírozásával, a különösen veszélyeztetett fiatal lányok veszélyeztetettségi fokának pontosabb felmérésével, és egy olyan súlycsökkentő program elindításával, mely segíti megakadályozni a betegség kiújulását és az áttétek kialakulását.

Magyarországon a mellrák megelőzési kampány keretén belül különleges limitált kiadású termékeket vásárolhatsz meg 2013.október 1-től az Estée Lauder szaküzletekben. A termékek nettó árbevételéből származó összeg 50%-át a Mamma Egészségügyi Zrt. mellrák megelőzési program javára ajánlják fel.

Liz Hurley, az Estée Lauder szóvivője és a BCA kampány nemzetközi nagykövete pedig ezt nyilatkozta: “Örömömre szolgál, hogy részese lehetek ennek az új, dinamikus kampánynak, mely emberek millióit – nőket, férfiakat, családokat – egyesítve sokszorozza meg erőnket, hogy valóra válthassuk Evelyn álmát egy mellrák nélküli világról. Evelyn hitte, hogy képesek vagyunk rá, és én is hiszek ebben. Együtt megcsináljuk.”

Még több

fashion_beauty