2013.10.01.@ 13.10

Segíts te is leküzdeni a mellrákot!

Ahogy az elmúlt húsz évben mindig, az Estée Lauder újra megrendezi októberben a nemzetközi mellrákellenes kampányt, amelynek idei mottója: “Küzdjük le a mellrákot! Együtt erősebbek vagyunk!”

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Segíts te is leküzdeni a mellrákot!

A BCA (Breast Cancer Awareness) kampányt még Evelyn H. Lauder, a rózsaszín szalag egyik megalkotója, és a The Breast Cancer Research Foundation alapítója indította el.

A 2013-as BCA kampány arra hívja fel a figyelmet, hogy a nők egymással összefogva támogassák a BCRF alapítvány számára a BCAcampaign.com-on keresztül, és adakozzanak, amennyit csak tudnak. Hiszen minden egyes dollár közelebb visz bennünket a mellrák nélküli világhoz!

A BCA kampány a tájékoztatás és a klinikai kutatások támogatásával kívánja leküzdeni a mellrákot: a jelenleg több mint 70 országra kiterjedő kampány máig összesen több mint 48 millió $-t gyűjtött a nemzetközi kutatások, a tájékoztatás, és az orvosi kezelések támogatására világszerte. Ezek a jelentős felfedezések közvetlenül javították a betegellátást, többek közt egy, a mellrák korai stádiumában hatásos vakcina tesztelésének finanszírozásával, a különösen veszélyeztetett fiatal lányok veszélyeztetettségi fokának pontosabb felmérésével, és egy olyan súlycsökkentő program elindításával, mely segíti megakadályozni a betegség kiújulását és az áttétek kialakulását.

Magyarországon a mellrák megelőzési kampány keretén belül különleges limitált kiadású termékeket vásárolhatsz meg 2013.október 1-től az Estée Lauder szaküzletekben. A termékek nettó árbevételéből származó összeg 50%-át a Mamma Egészségügyi Zrt. mellrák megelőzési program javára ajánlják fel.

Liz Hurley, az Estée Lauder szóvivője és a BCA kampány nemzetközi nagykövete pedig ezt nyilatkozta: “Örömömre szolgál, hogy részese lehetek ennek az új, dinamikus kampánynak, mely emberek millióit – nőket, férfiakat, családokat – egyesítve sokszorozza meg erőnket, hogy valóra válthassuk Evelyn álmát egy mellrák nélküli világról. Evelyn hitte, hogy képesek vagyunk rá, és én is hiszek ebben. Együtt megcsináljuk.”

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty