A klasszikus tweed újratöltve

Ideje elfelejteni, hogy a tweed cuccok csak elegáns szerkókhoz passzolnak. Karl Lagerfeld idén modernizálta Coco Chanel örökségét, így akár bulizni is indulhatsz kedvenc tweed blézeredben.

A klasszikus tweed újratöltve

A klasszikus Chanel-kabátkát Charlotte is kincsként őrizte szekrényében a Szex és New Yorkban, és eddig Karl Lagerfeld sem mert nagyon változtatni rajta. Az idei őszi-téli szezonra viszont már jóval rockosabb fazonokat álmodott meg: bőrrel és skót kockával vadította meg az elegáns blézereket és rucikat. A merész húzás bejött, a sztárok máris lecsaptak az új trendre. Kate Upton és Miranda Kerr például a tegnapi Chanel-bemutatóra is rockos tweedszerkóban érkezett.

Kate monokróm blézeréhez fekete cuccokat és szegecses karkötőket passzintott. Miranda pedig még ennél is bevállalósabb volt: bőr minisorttal és szegecses bokacsizmával dobta fel blézerét. Gondoltad volna, hogy a tweed ilyen szexi is lehet? Ha legközelebb bulizni indulsz, nyugodtan koppintsd le Mrs. Bloom szettjét, aztán csak győzd levakarni magadról a pasikat!

Még több

fashion_beauty