Jimmy Choo egy cipőt sem tervezett?

Ha te is igazi cipőmániás vagy, biztosan szerepel a kívánságlistádon egy Jimmy Choo-szandál, ugye? Akkor most tuti meglepődsz, mivel kiderült: lehet, hogy nem is Jimmy tervezte a híres tűsarkúkat!

Jimmy Choo egy cipőt sem tervezett?

Jimmy Choo-t is legalább akkora cipőmágusnak tartják, mint Manolo Blahnik-ot és Christian Louboutin-t, de könnyen lehet, hogy csak a nevét kölcsönözte a márkának. A titkot egykori társa, Tamara Mellon leplezte le a most megjelent életrajzi könyvében, és egy interjúban is mesélt róla. Tamara a 90-es években társult az akkor suszterként dolgozó Jimmy-vel, miután elvesztette az állását az angol Vogue-nál. Az eredeti tervek szerint Choo lett volna a márka kreatív mestere, míg Tamara a cég üzleti ügyeit intézte volna, de hamar kiderült, hogy Jimmy-nek semmi érzéke a tervezéshez, inkább csak a kivitelezéshez ért.

Jimmy Choo

De akkor mégis kinek köszönhetjük a tollas-strasszos szupervadító cipellőket? Tamara szerint Jimmy unokahúga, Sandra Choi segített a tervezésben, az ötleteket pedig közösen dobták össze. Hm, vajon tényleg csak átverés lett volna az egész sikersztori? Mr. Choo egyelőre nem kommentálta a vádakat, de bármi is legyen az igazság, az tény, hogy egy szexis JC-szandinak még így is örülnénk, bármelyik zseni is álmodta meg!

Még több

fashion_beauty