Magyar lány a NIVEA új sztárja

Neked is tetszett az októberi Cosmo ‘Future Time!’ című divatanyaga, amely Budapesten, avadiúj  4-es metróban készült? A fotókon látható lány, Szilvia (Visage Models) most a NIVEA exkluzív nemzetközi kampányában is főszerepet kapott, ezért gyorsan elcsíptük egy villáminterjúra!

Magyar lány a NIVEA új sztárja

Mikor és hol készült ez a NIVEA videó?
A reklámfilmet júniusban forgattuk Kijevben. Csodalatos környezetben zajlott a munka, a kijevi operaházban! Mivel a hajápoló termékcsalád neve Diamond Shine, sok csillogásra volt szükség, így a díszlet rengeteg tükörből és kristálycsillárból állt, hogy a hajam minél több fényt kapjon.

Hol lesz látható a reklámspot?
A napokban tudtam meg a magyar NIVEA csapattól, hogy sajnos itthon ezt a terméket nem vezetik be. Nagyon kedvesek voltak, kapcsolatba léptek velem, és elmondták milyen büszkék a magyar sikerre. Úgy tudom, hogy sok európai ország már játssza (Németország, Anglia, Ausztria) de még mindig folyamatban vannak a tárgyalások, úgyhogy pontosan még én sem tudom, hány országban vetítik majd.

A legutóbbi Cosmo-divatanyagban épp te szerepeltél. Milyen élmény volt?
Az épülő 4-es metró egyik megállójában fotóztunk, így mindenki előtt láthattuk az új metrót, sőt már a próbaszerelvények is jártak, a megállótáblákat is láthattuk. Viszont olyan ütemben dolgoztunk, hogy egész nap csak egy gyors ebédre volt idő, ami egy finom magyar pogácsa volt. Azt muszáj elmondanom az olvasóknak, hogy a kedvencem egy fekete alapon geometriai mintás USE ruha volt, csodálatos alakot csinált, ráadásul bármilyen alkalomra szuper választás (a rucit az októberi Cosmo 124. oldalán találod – a szerk.). Illetve az Átlátszó esőkabát (by Noemi Nagy), ami nagyon praktikus és épp jól jönne nekem az esős Londonban (122. oldal)!

Már régóta a szakmában vagy, mi volt a legemlékezetesebb melód?
A legjobb dolog a modellkedésben, hogy nagyon sok helyre elutazhatok. Jártam már rengeteg egzotikus helyen, fotóztam eldugott kis szigeteken, vagy turistaparadicsomban, az egyiptomi piramisok mellett a sivatagban lóháton, a Kínai Nagyfalnál mínusz 30 fokos hidegben, Tokio vagy Párizs utcáin… Mindegyik emlékezetes volt valamiért!

Még több

fashion_beauty