A menő fonat újragondolva

A fonatot képtelenség megunni: viselheted a hétköznapokon, elegáns partin, sportoláskor vagy egy menő buliban is. Megszámlálhatatlan változata létezik, a sztárok legújabb kedvence például a szuperlaza megoldás!

A menő fonat újragondolva

Lucy Hale legutóbb egy olyan álfonattal jelent meg, ami úgy tűnt, mintha csupán az egyik oldalra fésülte volna kócosan hullámos tincseit. Ha viszont közelebbről is szemügyre veszed, látszik, hogy valóban egy extralaza fonott tincs.


Chloe Moretz egy ehhez nagyon hasonló fonatot viselt, csupán az övét a fodrásza feltuningolta néhány apró, szintén fonott tinccsel!


Ha viszont figyelmesen csekkolod a celebek vörös szőnyeges fotóit, legelőször Lea Michele viselte az hiperlaza oldalfonatot 2012 nyarán.

Cosmo-tipp: Te is szeretnél a sztárcsajokhoz hasonló frizkót? Hullámosítsd be, és úgy kezdj neki a fonásnak. Most az sem baj, ha nem vagy elég ügyes, hiszen épp az a lényeg, hogy ne legyen tökéletes a végeredmény! Hogy minél hanyagabb legyen a frizura, először magasan rögzítsd, majd told lentebb a gumit, és húzogasd szét a tincset.

Még több

fashion_beauty