A hónap modellje: Stift Dalma

E havi divatanyagunk modellje, Dalma smink nélkül is gyönyörű, karakteres arca és magas, atletikus termete miatt azonnal kitűnik a tömegből!

A hónap modellje: Stift Dalma

Stift Dalma fiatal korát meghazudtolóan talpraesett, ambiciózus lány. A modellkedés mellett magántanulóként végzi a gimnáziumot, és leginkább a színjátszás és a rajzolás érdekli. Alig 15 éves volt, amikor megnyerte a Valentine Supermodel modellversenyt Budapesten, ahol azonnal leszerződtette a Nathalie Paris, New York Models, Whynot Milano, Storm London, Iconic Hamburg es az Uno Barcelona ügynökség is. A verseny után egy héttel már reszt vett a Mercedes-Benz Fashion Week-en Berlinben (ahová azóta többször is visszahívták). Nem sokkal utána pedig Bangkokban dolgozott rengeteg magazinnak, (köztük a Vogue Thailand-nek is, ami sajnos nem hozta le a divatanyagát, mert akkor még nem töltötte be a 16 éves kort).


Sokarcúságának köszönhetően dolgozott már Olaszországban, Franciaországban, Németországban, Angliában és Ausztriában. Szuperszexi, kissé atletikus alakját pedig annak köszönheti, hogy 12 éven keresztül ritmikus sportgimnasztikázott.


Hamarosan a Buffalo következő kampányában láthatjuk, legutóbb pedig a Mercedes-Benz Istambul Fashion Week kifutóin vonult végig.


Testvére, Bence is modell és igen sikeres szezont zárt New Yorkban, Párizsban és Milanóban is a legmenőbb show-kon: Dior, Jil Sander, Raf Simons, Moschino!

Még több

fashion_beauty