2013.11.01.@ 11.11

Játssz a vonalakkal

Elő a kedvenc fekete szemcerkáddal vagy tusoddal, mert az idei téli sminktrendek főszereplői ismét a határozott kontúrok! Most mutatunk három dögös kontúr-variációt. Te melyiket próbálod ki először?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Játssz a vonalakkal

Nem csak a külső számít: Ha villámgyorsan kell összedobnod valami ütős sminket, akkor koncentrálj a szempilláid belső vonalára. Egy vízálló szemcerkával húzd ki alul-felül az úgynevezett vízvonalakat, majd dolgozz el egy kis krémes szemfestéket a pilláid tövében, és már kész is!

Feltuningolt cicaszem: Felejtsd el az ártatlan cicás kontúrokat, és fess egy jóval vastagabb, a teljes mozgó szemhéjadat befedő kontúrvonalat. Azért nem árt, ha bevetsz egy réteg sminkfixálót is, hogy a tekinteted garantáltan egész este szexin villogjon!

Tökéletes vonalak: Ha bírod a feltűnő sminkeket (és sosem remeg a kezed), akkor próbáld ki ezt a szuperlátványos kontúrtechnikát! A felső szemhéjadon húzz egy klasszikus tusvonalat, majd folytasd a kontúrozást alul is. Extra tipp: paskolj a szemhéjadra egy kis pezsgőszínű vagy arany szemfestéket, így te leszel az évvégi bulik sztárja!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty