2013.11.04.@ 11.11

Rúzsozz a kedvenc sztároddal?

Fogadjunk, te is rögtön lecsapsz arra a sminkkollekcióra, amit kedvenc énekesnőd vagy színésznőd reklámoz, ugye? Akkor most figyelj, mert a sztárcsajok ezentúl szó szerint arcukat adják egy-egy rúzshoz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Rúzsozz a kedvenc sztároddal?

Az izgalmas ötlet egy hongkongi művész, May Sum fejéből pattant ki, aki két szenvedélyét, a szépségápolást és a szobrászatot szerette volna ötvözni. A csajszi ezért egy nagyon eredeti projektbe fogott: hétköznapi sminkszerekből készít műalkotásokat. Kezdetben bronzosító stickekből faragott mitológiai alakokat és helyszíneket, most pedig a hírességek 3D rúzsportréjával arat elképesztő sikert. Lady Gagát például már több árnyalatban is megörökítette a rúzs-szobrász lány, de Kate Moss, Diana hercegnő, Victoria Beckham és Anna Wintour sem maradhatott ki ebből a különleges sminkkollekcióból.


May általában 10-12 óra alatt készíti el a műalkotásokat, de egy bonyolultabb rúzs-portréra lehet, hogy több napot is várni kell. A sminkszobrász lány egyéni rendeléseket is elvállal, persze a 3D-szobros rúzsoknak az ára másik dimenzióban mozog: átlagosan 400 dollárt kell kicsengetni egy spéci darabért.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty