2013.12.02.@ 12.12

Spirálozz a szemformádhoz!

Nincs olyan nő, akinek ne a szempillaspirál lenne az egyik olyan sminkcucca, ami nélkül nem tud élni. Ha mást nem is, ezt általában mindenki viseli, mégsem használjuk ki megfelelően ezt a fegyvert!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Spirálozz a szemformádhoz!

Arról sokan megfeledkeznek, hogy a különböző szemformáknál másként kell kifesteni a pillákat ahhoz, hogy a lehető legszebb hatást érjük el. A közös az összesben az, hogy minél íveltebbé kell tenni a szálakat, ettől lesz csábító és friss a végeredmény! De hogyan spirálozz, ha…

… távol ülő szemeid vannak? Olyan terméket válassz, amelyek az apróbb, sarkokban lévő szálakat is eléred. Neked ugyanis a szem belső zugában lévőket kell erőteljesebben hangsúlyoznod, mert ez optikailag összehúzza a szemeidet.

… közel ülő szemeid vannak? A belső szemzugban lévő pár szálat egyáltalán ne is fesd ki. A középső részt egy rétegben, míg a külsőt két rétegben hangsúlyozd!

…picik a szemed? Az alsó sort ne spirálozd, a felsőt sorra első körben egy réteget vigyél fel, második körben pedig csak a középső részen lévő részeket húzd át. Ez a trükk szuperül kinyitja a szemed.

…mandulavágású szemeid vannak? A lényeg, hogy próbáld minél jobban megnyújtani a szálakat, de nem szabad, hogy nagyon vastagnak tűnjenek. Ezért érdemes csak egy rétegben spiráloznod!

Cosmo-tipp: A Maybelline Big Eyes szempillaspirál két kefét tartalmaz, az egyik megemeli és vadítóan hosszúvá alakítja a szálakat, míg a másik a legapróbb pillákat is eléri. Így teljesen mindegy, milyen formájú a szemed, ezzel több módon is festheted a szálakat.. (Ára: 2 499 HUF)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty