2013.12.03.@ 09.12

A hónap modellje: Stella

Ugye, te is felfigyeltél a Cosmo decemberi divatanyagában szereplő csodaszép lányra? Petró Stella (VM Model) egy szempillantás alatt lett keresett modell: nemrég még a tanulás és a röplabda töltötte ki az életét, ma pedig már magazinokban pózol!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A hónap modellje: Stella

A kitartó tanulás és sport meghozta az eredményét: röplabdásként az MB1-ben végezte, érettségi után pedig elsőre felvették a Corvinus Egyetemre. Majd tavaly, 18 évesen vett egy nagy levegőt, és benevezett a Valentine Supermodel versenyre, ahol harmadik helyezett lett.


Azonnal bedobták a mélyvízbe:
Párizsba repült, ahol több divatbemutatóra és showroomra is beválasztották. Rendszeresen dolgozott a Celine és Agnes B. márkáknak, a magazin fotózásai közül a Tomorrow’s Journal címlapját és a Vogue Italia megjelenést tartja a legmeghatározóbbnak.

Jelenleg a tanulmányai miatt az utazásokat háttérbe szorította és egy ideig jórészt itthon és Ausztriában dolgozik. Legutóbb a T&G Budapest Fashion Weeken és a Four Seasons szállodalánc kiadványának címlapján volt látható.


Roppant kedves és maximalista lány. Amikor megtudta, hogy az osztrák Alpokban dolgozik majd a Cosmopolitannek, azonnal utána keresett, milyen divatfotókat készítettek ott, és még a fotózást követő vacsorán is azon elmélkedett, hogyan tudta volna kecsesebben fogni a kamera előtt nem túl együttműködő kecskegidát. Neked hogy tetszik a végeredmény?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty