2013.12.04.@ 13.12

Keira Knightley az esküvői rucijában partizott

Ha lenne egy csodás menyasszonyi ruhád, akkor tuti te sem akarnád, hogy a szekrényben porosodjon. A színésznő megtalálta a módját, hogyan lehet újra bevetni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Keira Knightley az esküvői rucijában partizott

Nem véletlen, hogy a legtöbb pasi, amikor az esküvőjére választja ki a szerelését, az jár a fejében, hogy olyan öltönyt szeretne, amit esetleg máskor is felvehet. Hát, akkor egy vagány csajszi miért ne gondolkodhatna úgy, hogy a menyasszonyi ruciját még hasznosítja a jövőben? Hát, Keira Knightley úttörőnek számít, ugyanis fogta magát, és azt a tüllös csodát, amit a májusi esküvőjén viselt, a legutóbbi partin is bedobta.


Annyi különbséggel, hogy feldobták egy átlátszó felsőrésszel, aminek a nyakán és a csuklóján gyöngydíszítés volt. De az igazi csavar a dologban, hogy élete nagy napja előtt már láthatták rajta ezt a darabot, ugyanis 2008-ban egy díjátadó gálán egy fekete harisnyával kombinálta. Hiába, ha egy ruci valakinek nagyon bejön, akkor érdemes újra és újra kreálni belőle egy outfitet. Még akkor is, ha ez éppen a menyasszonyi rucid!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty