2013.12.04.@ 00.12

Vess véget a táska-káosznak!

A te táskád is gyakran hasonlít a Bermuda-háromszögre, mert minden felszívódik benne? Akkor vesd be a következő trükköket, és többé nem kell a kulcsod, pénztárcád, telód stb. keresgélned!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vess véget a táska-káosznak!

1. A tágasabb nem mindig jobb
A nagy shopper fazonú táskák elsőre praktikusnak tűnhetnek, mert annyi minden beléjük fér. De mivel egyterűek, az összes cuccod összekeveredik. Válassz inkább többterű fazonokat, vagy szerezz be egy külön kivehető táskarendezőt!

2. Váltogass gyakrabban!
Két-három napnál tovább ne hord ugyanazt a táskát. Ha ugyanis gyakran át kell pakolnod egy másik tatyóba, automatikusan kiselejtezed az időközben összegyűlt felesleges dolgokat, a napközbeni rohanásban bedobált dolgok pedig újra a helyükre kerülnek.

3. Csoportosíts!
Nem csak a sminkcuccaidat tarthatod neszesszerben! Használj mini-méretű, különböző színű sminktatyókat, hogy könnyebben megtaláld az apróbb tárgyakat. Legyen egy külön tasakja a hajgumiknak, hajcsatoknak, fésűdnek, egy másik a fülhallgatódnak, mobiltöltődnek, egy harmadik pedig a kocsi-, lakás- és irodakulcsaidnak.

4. Tartsd pórázon!
Ma már kaphatók olyan táskák, amelyekhez belül egy kis csattal rögzíthetsz egy mini-irattartót vagy pénztárcát. Így még akkor is megtalálod a legfontosabb dolgokat, ha egyébként épp eluralkodott a káosz a táskádban.

5. A szín nem csak kívül számít
A fekete vagy sötét színű bélés elsőre tényleg jó ötletnek tűnik, mert kevésbé koszolódik, viszont jóval tovább tart, mire bármit is megtalálsz benne. Válassz inkább világos szövettel bélelt táskát, ami könnyebben átlátható. Ha gyakran váltogatod a táskáidat, még az elszíneződéstől sem kell félned.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty