2013.12.09.@ 16.12

Anti-age kezelés a ruháidnak is

Ugye te is gondoltál már arra, milyen szuper lenne, ha a kedvenc, féltve őrzött blézereidet és dögös szoknyáidat ugyanúgy lehetne kezelni és ápolni, mint ahogy a bőrödet szoktad és így hosszú-hosszú éveken át viselhetnéd még őket? Képzeld, ma már ez nem álom: itt a világ első fiatalságmegőrző módszere a rucijaidnak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Anti-age kezelés a ruháidnak is

A P&G kutatói évek óta próbálják megfejteni a titkot, hogyan lehetne megóvni a legkényesebb, legkülönlegesebb designercuccokat is, hogy minél tovább szépek, ragyogóak és új-hatásúak maradjanak. Ha eddig a tisztítóba vitted volna a kis kedvenceidet, sajnos ki kell, hogy ábrándítsunk: a száraz mosás során használt kemikáliák, amikkel a patyolatban dolgoznak, hosszútávon károsítják a ruhák finom szövetét. Inkább olyan megoldást kell találni, ami kíméletesebben, mégis hatékonyan tisztít és véd. A kísérlezetések után a beauty-kezelésekhez hasonlóan a P&G szakértői 3 fashion-szabályt állítottak fel végül, amelyeket be kell tartanod, ha fontos számodra a kifogástalan megjelenés: tisztítás, védelem, ragyogásfokozás! Igen, ez épp olyan, mint a tisztítás, tonizálás és hidratálás szentháromság. Az Ariel új, kapszulás mosószerei segítnek ebben – soroljuk is, hogy hogyan!

Mélytisztítás: a kutatók megfigyelték, hogy még a szabad szemmel láthatatlan piszok is károsítja a ruhát a szövetek mélyén. Megtelepszik a szálakon és roncoslja őket, ezért nagyon fontos, hogy csak olyan mosószerrel kezeld a féltve őrzött ruháidat, amelyek felületaktív anyagokat, enzimeket és tisztító polimereket is tartalmaznak.

Védelem: az öblítésre nem csak azért van szükség, hogy finoman illatozzanak a rucik, hanem mert a jó termékekben mikroszkópikus kondícionáló is van, és újratölti az anyagok rostjait olajjal. Ez olyan a ruhák számára, mint egy fiatalító kezelés: ha jót akarsz, a kapszulás Ariel mellé válaszd a Lenor legújabb termékeit.

Ragyogás: a P&G egyik legnagyobb újítása az optikai ragyogásfokozó technika, ami kiemeli a ruháid eredeti színét. Az új Ariel különleges összetevői simává, puhává és frissé varázsolják a kopottabb, régi ruháidat is, mert képesek újraéleszteni az anyagot. Elég jól hangzik, nem?

Figyeled? Taylor rucija ugyanúgy ragyog, mint a mesében Hamupipőkének! Biztos mindketten tudják a titkot

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty