2013.12.09.@ 00.12

Expressz megoldások irodai frizkóparákra

Fontos tárgyalásod vagy prezentációd lesz, ezért reggel gondosan belövöd a séród, de mire beérsz a melóhelyedre, már romokban hever a frizkód. Ismerős szitu, ugye? Ne izgulj, most elárulunk pár SOS-hajtippet, hogy a frizurabajok helyett a feladatodra tudj koncentrálni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Expressz megoldások irodai frizkóparákra

1. számú frizkópara: Reggel szárítás közben szuperül felturbóztad a tincseidet, de 1-2 óra múlva már úgy lapulnak a fejedhez, mintha odaragasztották volna őket.
Megoldás: Ha vékonyszálú a hajad, tartsd a táskádban vagy a fiókodban kedvenc volumennövelő spray-d minikiadását, de megteszi akár egy szárazsampon is. Döntsd előre a fejed, fújd a hajtövekre a sprayt, rázd meg (vagy szárazsamponnál fésüld ki) alaposan a tincseidet, majd dobd hátra az egész hajad. Ha hullámos a hajad, akkor leggyorsabban egy tengervizes spray-vel frissítheted fel a frizkód: egyszerűen csak nyomkodd össze a tincseidet. Voilá, mintha most jöttél volna a fodrásztól!

2. számú frizkópara: A göndör tincseidet még indulás előtt szépen eligazgattad, de ebéd előtt már inkább torzonborz az összhatás, mint dívásan elegáns.
Megoldás: A göndör hajadat csak nedvesen tudod megszelídíteni, ezért mindig legyen kéznél egy anti-frizz (simító hatású) hajspray. Permetezz a rakoncátlan tincseidre belőle, majd a mutatóujjaddal formázd újra a csigáidat. De eszedbe ne jusson ezek után a mosdó kézszárítója alatt megszárítani a hajad, mert azzal csak újra szétfújnád a tincseket! Inkább tekerd fel egy kicsit a fűtést, és várd meg, míg magától megszárad a frizkód.

3. számú frizkópara: A sáladtól, sapkádtól vagy kabátod gallérjától teljesen feltöltődött a hajad, és most égnek áll az egész séród.
Megoldás: A ‘szálló haj’ tipikus téli probléma: leveszed a pulcsid vagy sapkád, és máris oda a gyönyörű frizurád. Ilyenkor az egyetlen megoldás, ha semlegesíted az elektrosztatikus hatást. Ehhez fújj egy kis hajlakkot az ujjaidra, majd simítsd végig a tincseidet a közepüktől a hajvégek felé haladva. Ha nincs nálad hajlakk, megteszi egy borsónyi kézkrém is, de semmiképp se jusson belőle a hajtövekre!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty