2014.01.06.@ 14.01

3 perces frizkók buliba, melóba vagy randira

Nincs időd, se kedved bonyolult hajkölteményeket készíteni, pedig unod a loboncodat? Mutatunk 3 szuperegyszerű, 3 perc alatt elkészíthető sérót, amelyekkel a melóban, randin és egy partiban is hódíthatsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 perces frizkók buliba, melóba vagy randira

Feltűzés oldalt: Na jó, most nem is mondtunk igazat, mert ezt a sérót valójában 1 perc megalkotni. Az oldalválasztékod alatt egészen a füledig fogj össze egy tincset, csavarj rajta kettőt, majd rögzítsd egy hullámcsattal, mint Mandy Moore. Egyszerű, de nagyszerű!

A fonott konty: Ha épp sehogy sem áll a hajad, csak fogd össze lazán, majd a copfot fond be, és tekerd a hajgumi köré, mint Sienna Miller. Tűzd le a végét, és esetleg a homlokodnál kilógó tincseket is simítsd hátra csattal. Menőbb, mint egy sima kócos konty, de nagyjából ugyanannyi ideig tart elkészíteni!


Oldalcopf:
Fogd össze az egész hajad, mintha éppen copfot próbálnál kötni, húzd az egészet alul az egyik oldalra, tekerd meg, és tűzd le néhány csattal. Az sem baj, ha kilóg pár tincs, mert így csak lazább lesz a végeredmény. Maria Menounos-nak is szuperül áll!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty