2014.01.08.@ 10.01

A hónap modellje: Szonja

Uhrin Szonja, a Face Model arca, hamvas külseje és fiatal kora ellenére igazi határozott és komoly nő, a fotókon pedig szinte bármit képes előhozni magából!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A hónap modellje: Szonja

Bár már korábban is megfordult a fejében, hogy szívesen modellkedne, egy véletlen találkozás indította el a szakmában. Az egyik plázában ugyanis leszólította a Face Model scoutja (az ügynökség alkalmazottja, akinek az a munkája, hogy új arcokat fedezzen fel)!


Egyéves pályafutása alatt többek között járt már Törökorzságban, ahol például az ottani Marie-Calire-ben szerepelt, Spanyolországban is, ahol pedig az Orange TV reklemjában volt látható. Itthon a Fibula, a Fight for Freedom és a TheFour divatkampányaiban, valamint Central European Fashion, az Elle és a Marie-Claire divatnapokon láthattad. Most viszont a karrierje még inkább beindulhat, hiszen leszerződtette a számos – köztük több magyar – topmodellt menedzselő IMG modellügynökség!

Elmondása szerint a Cosmopolitannek készített divatanyag az eddigi legizgalmasabb munkája volt. Ez nem is csoda, mivel nem gyakori, amikor 3000 méter magasságban, lábszárig érő hóban kell miniszoknyában pózolnia egész álló nap. A hideg ellenére is végig mosolyogva futott oda-vissza húszszor minden képen, ha a fotós úgy kérte. A fantasztikus eredményt pedig megnézheted a  januári Cosmo 104. oldalán!


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty