2014.01.10.@ 13.01

Turbó pakolás a vadító tincsekért

Ha már az időjárás nem túl vidám mostanában, legalább a hajad ragyogjon! Igen, egy tápláló pakolás remek ötlet, de nem mindegy, hogyan használod!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Turbó pakolás a vadító tincsekért

Turbó pakolás a vadító tincsekért

Turbó pakolás a vadító tincsekért

Fotó megosztása:

1. Mielőtt felvinnéd a maszkot, gyengéden csavard ki a hajad, majd alaposan töröld meg. Ha túl nedvesek a szálak, akkor kevesebb hatóanyag tud felszívódni.

2. A felvitel után várj egy-két percet, mielőtt átfésülöd a hajad: ennyi idő elég, hogy csúszósabbá, könnyebben fésülhetővé váljanak a szálak, így biztosan nem sérülnek. A hajkefét felejtsd el, nedves tincseket csakis ritka fogú fésűvel szabad kibontani!

3. Ha nagyon száraz vagy sérült, töredezett a hajad, kipróbálhatod, hogy felmelegített törülközőbe csavarod 10 percre. Ha még több táplálásra van szükség, akár egész éjszakára fennhagyhatod a maszkot – persze ehhez az kell, hogy jó alaposan megtöröld, mielőtt felteszed a krémet, és nagy, puha frottírtörülközőbe csavard.

4. Könnyen zsírosodnak a tincseid? A tövekre ne kerüljön a pakolásból, csak a végekre! A fejbőr környékére épp elég lesz annyi hatóanyag, amennyi akkor kerül oda, amikor átfésülöd a hajad.

5. Az öblítést mindig langyos vízzel végezd! A forró sérülékennyé teszi a hajad, a hűvös viszont segít lezárni a szálakat fedő szarulemezkéket. Ettől a frizkód fényesebb lesz, és kevésbé sérülékeny.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty