2014.01.14.@ 14.01

Backstage beauty-titkok a Golden Globe-ról

Te is csodálod, hogyan sikerül a sztárcsajsziknak megőrizniük tökéletes sminkjüket a vörös szőnyeges bevonulástól egészen az afterparty-ig? Akkor most figyelj, mert a GG-díjátadó fősminkese elárult néhány mesterfogást, amikkel te is reggeltől estig ragyoghatsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Backstage beauty-titkok a Golden Globe-ról

Felejtsd el a porpúdert!
Amikor a színésznők méregdrága estélyikben feszítenek, a porpúder tiltólistás. Helyette jöhet a praktikusabb kompakt púder! És hogy elkerüljék a természetellenes hatást, Burce Grayson és csapata először mattító lapocskákkal itatják fel a felesleges olajat a T-zónáról, és csak utána jön az alapozás és púderezés. Napközben vagy partikon te is inkább a kompaktpúderedet kapd elő, nehogy összepúderezd a blúzodat vagy rucidat!

Fülpálcika és szemcsepp: kötelező kellékek
Legtöbbször a kis fültisztító pálcikákat és szemcseppeket kapkodták elő a sminkesek a GG szüneteiben.Grayson titka, hogy picit megnedvesített lapos fejű vattapálcikákat használ, amikkel nyomtalanul eltüntetheti a lepergett vagy elkenődött szemfestéket. A szemcsepp pedig pillanatok alatt ragyogóan fehér szemeket varázsol, amitől rögtön frissebbnek tűnik az arcod.

Spirál-SOS
Reggel indulás előtt még csábítóan hosszúak voltak a szempilláid, de ebéd után már alig látod őket? Nyugi, ez a sztárokkal is megesik, mivel a spirál festékszemcséi is elkenődhetnek, illetve elveszíthetik tartásukat. Ha azonban rögtön felviszel még egy réteget, csak összecsomósodnak a pilláid. Grayson ilyenkor először egy festékmentes spirálpálcát használ, amivel szétválasztja és eligazítja a pillákat, majd utána következhet a valódi spirálból egy extra réteg.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty