2014.01.17.@ 10.01

9 trükk a tökéletes partifotóhoz

Veled is megtörtént már, hogy a Facebookon egy rólad betag-elt fotót látva rátámadtál a barátnődre, hogy azonnal szedje le, tüntesse el, semmisítse meg, és ha lehet, törölje ki mindenki emlékezetéből, aki látta? Nos, jó hírünk van, a jövőben nem kell már ilyesmin aggódnod, hiszen összeszedtünk neked 9 tippet, amelyekkel garantáltan jól mutatsz majd minden fotón!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

9 trükk a tökéletes partifotóhoz

1. Tágra zárt szemek
Ha sokszor előfordul veled, hogy pislogsz a fotókon, akkor jó ötlet becsukni a szemedet közvetlenül a kép készítése előtt, és csak akkor kinyitni, mikor a vaku villan. Elsőre talán szokatlan lesz, de rövid gyakorlás után elsajátítható ez a kis praktika, az eredmény pedig magáért beszél.

2. Toka alert!!!
Igen, sajnos nagyon szerencsétlen esetekben a képeken felvillanhat egy különösen idegesítő, a valóságban nem létező jövevény az állad alatt. Megnyugtatnánk, egy jó pózzal ez a jelenség megelőzhető! Nyújtsd felfelé a nyakadat, a fejedet pedig enyhén told előre, mintha a homlokoddal neki akarnál dőlni valaminek. Elsőre valószínűleg kicsit furcsának fog tűnni, azt viszont ígérjük – a képeken jól néz majd ki.

3. Tökéletes bőr, tökéletes alapozás
A fényképezéskor, és különösen, ha vakut használtok, nagyon láthatóvá válnak a smink tökéletlenségei – különösen, ha alapozásról van szó. Nagyon fontos, hogy csakis olyan terméket használj, ami pontosan illeszkedik az arcbőröd színéhez, és nem túl világos, nem túl sötét. Emellett arra is érdemes figyelni, hogy az alapozás ne álljon meg az arcod körvonalánál – alaposan dolgozd el a nyakadon és akár a dekoltázsodon is. Annak érdekében pedig, hogy a bőrhibák eltüntetésere tett kísérlet ne tegye az arcodat kétdimenzióssá, kontúrozz bronzerrel és használj pirosítót!

4. Tereld a szemedre a figyelmet
A szempilla göndörítés és a szempillaspirál kötelező, ha jó képeket szeretnél, mert mindkettő segít abban, hogy a szemeid nagyobbnak, nyitottabbnak tűnjenek. Hidd el, így biztos a siker!

5. Találd meg az előnyös oldaladat
Ahhoz, hogy garantáltan elégedett legyél a rólad készült képekkel, tüzetesen meg kell nézned azokat a már meglévő képeket, amikkel korábban elégedett voltál. Meg kell ismerned a saját arcodat, és annak előnyeit! Egy bizonyos szögből jobban tetszel magadnak? A teljes mosoly áll a jól, vagy a huncut, félre húzott az igazi? Gondold végig, gyakorold, és ha legközelebb fotózásra kerül a sor, már nem jössz zavarba.

6. Fényterápia
Közvetlenül a kép készítése előtt, nézz a fénybe – nem vicc! A hirtelen fény hatására a pupillád összeszűkül, és így jó eséllyel elkerülheted a vörös szem effektust!

7. Ha gyors megoldás kell
Hirtelen támad rád a barátnőd a telefonjával? Ha csak fél perced van arra, hogy összeszedd magadat, akkor gyorsan töröld végig az arcodat egy papír zsebkendővel – így biztosan nem fog fényleni –, az arcodat pedig pirosítás helyett csipkedd meg egy kicsit (hát igen, ez még nagyanyáink trükkje, de azóta is hibátlanul működik!).

8.  Vágd magad pózba!
Figyelem, újabb vörös szőnyeges tipp következik: tedd az egyik kezedet a csípődre, fordulj enyhén oldalra, a fejedet pedig fordíts a kamera felé. Talán klisé, de a képeken garantáltan vékonyabbnak fogsz tűnni!

Nos, mindent tudsz! A pénteki buliban ki is próbálhatnátok, nem?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty