2014.01.23.@ 13.01

Ezt neked is ki kell próbálni! #Önbizalomtuning #selfie

Gondoltad volna, hogy egy selfie-vel szuperül felturbózhatod az önbizalmad, mindenféle szűrő, beállított póz, sőt akár még smink nélkül is? A Dove új kampányvideójában éppen ezt bizonyították be. Csekkold le a megdöbbentő hatást!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt neked is ki kell próbálni! #Önbizalomtuning #selfie

A Dove 10 évvel ezelőtt indította el az Igazi Szépség nevű kampányát, a kerek évfordulóra pedig egy hipermodern ötlettel rukkoltak elő. Fiatal lányokat és anyukáikat kérdeztek, hogy mit gondolnak a szépségideálokról, mit szeretnek a külsejükben és mit nem. Nem meglepő módon az utóbbi lista jóval hosszabb volt. Majd arra kérték őket, hogy készítsenek magukról selfie-ket filterek és egyéb tuningok nélkül. A képekből aztán kiállítást rendeztek, ahol a résztvevők post-iteken kommentelhették, mit találnak szépnek a másik fotóin.

Az eredmény egészen elképesztő lett: szinte minden selfie-n az a tulajdonság vagy arcvonás kapta a legtöbb lájkot, amit a portrén szereplő lány korábban legszívesebben leretusált volna. A videó végére kiderült, hogy alaptalanul féltek megmutatni valódi arcukat, és ez a kísérlet segített nekik felismerni, hogy a szépség nem egyenlő a tökéletességgel. Igazi happy end, nem gondolod?

Ha úgy érzed, neked sem ártana egy kis önbizalomturbó, akkor koppintsd le az ötletet! Hívd össze barátnőidet, készítsetek selfie-ket, majd mondjátok el vagy írjátok le egymásnak, mit találtok szépnek a másik fotóján. Hidd el, ezek után másképp fogsz nézni a „szépséghibáidra”!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty