2014.01.24.@ 00.01

Illatos partitrükkök

Meg sem kell szólalnod, máris leveheted a srácot a lábáról: a bájos sminkkel hangsúlyozott szexi pillantásod után beszéljen helyetted az őrjítő illatod!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Illatos partitrükkök

Illatos partitrükkök

Illatos partitrükkök

Fotó megosztása:

1. Parfümöt a napirendedhez
Nem lesz időd hazaugrani az esti programod előtt? Válassz olyan illatot, ami hosszú órák után is tartós (vagy vigyél magaddal egy mintát a kedvencedből a kistáskádban). A citrusos és a virágos illatok általában kevesebb ideig maradnak intenzívek, míg a ámbrás, vaníliás és fás alapú parfümök akár kétszer olyan tartósak is lehetnek.

2. Időzíts tökéletesen!
Legjobb, ha a buli vagy a randi előtt egy órával fújod be magad. Így az illat nem lesz túl erőteljes, viszont már a legkülönlegesebb bázisjegyei is remekül érvényesülnek. Pont olyan lesz rajtad a kompozíció, mint amilyennek a tervezők megálmodták.

3. Térképezd fel a tested!
Ha a pulzáló pontokra teszel az illatból, úgy hosszabban és intenzívebben érződik. Jöhet belőle a füled mögé, a füled alatt a nyakad elülső részére, a csuklód belső oldalára, a nyakszirtedre, a melleid közé, a térdhajlatodba vagy a hasadra. Persze nem mindenhová, egy alkalommal kettő, maximum három stratégiai pontra.

4. Fújd és fésüld!
Közvetlenül a hajadra ne permetezd a parfümöt, erre a célra a speckó hajspray jobb választás. Ha nincs ilyen verzió a kedvencedből, akkor fújd az illatot inkább a hajkefédre és szaladj át vele a tincseiden. Azért arra figyelj, hogy ez is egy stratégiai pontnak számít, nehogy túlzásba ess.

5. Mixelj óvatosan!
Illatos a testápolód? Ha nem olyan márkájú, mint a parfümöd, simán lehet, hogy a kettő együtt fura elegyet alkot. A rétegezés nagyon jó trükk ahhoz, hogy egész nap vagy egész éjjel bűvölhess az illatoddal, de csakis azonos illatcsaládba tartozó termékekkel működik. Ha nincs meg az egész kollekciód, szigorúan ragaszkodj az illatmentes vagy a nagyon diszkrét tusfürdőhöz és testápolóhoz.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty