2014.02.02.@ 17.02

Tolvai Reni pasis stílusban hódított a Story Gálán

Reni mindig szupernőies rucikban hódít, éppen ezért azt találta ki, a Story Gálán megmutatja, hogy a maszkulin stílus is tökéletesen passzol hozzá!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tolvai Reni pasis stílusban hódított a Story Gálán

Cosmo: Miért döntöttél úgy, hogy kipróbálsz egy újfajta megjelenést?

Reni: „.Tudtam, hogy a gálára mindenki elegáns, habos-babos rucikban érkezik, én pedig szerettem volna egy kicsit kitűnni a tömegből. Na meg mindig nagyon csajos vagyok, ezért a stylistommal, Kiss Márkkal kitaláltuk, mi lenne, ha valami olyan szerelést vennék, fel, ami egyébként nem jellemző rám. Így jött az ötlet, hogy férfias elemekkel dobjuk fel a szettemet, mint például az ing és a nyakkendő.

Cosmo: Mit szóltál, amikor először belenéztél így a tükörbe?

Reni: Azt, hogy „Hűha, elég dögös lett a végeredmény!”, de hatalmas kihívás volt, hiszen ennél sokkal nőiesebb vagyok. De igazság szerint nagyon kényelmes ez a szett. Az elmúlt években én is mindig hosszú estélyiket viseltem, és gyakran ráléptek a szoknyámra vagy beakadt valahová. Ezzel viszont nincs ilyen gondom.

Cosmo: Na és a pasid, Kállay-Saunders András mit szólt a megújult külsődhöz?

Reni: András ezen az estén az Eurovíziós Dalfesztiválon lépett fel, így élőben nem látott. De telefonon küldtem neki egy fotót, és rögtön visszaírt, hogy nagyon tetszem neki.

Cosmo: A sminked viszont nagyon nőcis lett, ki készítette?

Reni: Mindig saját magamat festem ki, mert imádok sminkelni. A Youtube-on rengeteg videót nézek, amikben különböző technikákat mutatnak be. Van egy kedvenc make up artistom is, akinek imádom az anyagait, és tőle sokszor merítek ihletet.

Cosmo: Hírességektől is szoktál ötleteket meríteni?

Reni: Előfordul, hogy egy-egy sztár tippjét ellesem, de végül úgy alakítom, hogy az az én stílusomhoz passzoljon. Most például, amikor beléptem az ajtón, azt mondták, hogy nagyon hasonlítok Madonnára. Úgyis imádom, ahogy öltözködik, szóval ez tökéletes bók!

(Fotó: Story)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty