2014.02.03.@ 12.02

Okos táska boltkórosoknak

Mit szólnál, ha lenne egy tatyód, ami megakadályozza a felelőtlen költekezést? Egy ausztrál tervező ugyanis épp egy ilyen okos táskával rukkolt elő!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Okos táska boltkórosoknak

Azt csak remélni merjük, hogy nem jut a pasik fülébe az okos táska híre, mert akkor nem sok meglepetésre számíthatunk idén karácsonykor a fa alatt! Egy ausztrál bankkártya összehasonlító oldal ugyanis olyan iBag-et tervezett, ami megakadályozza, hogy túl sokat költsünk. De hogyan?

A válasz sajnos sokkal drámaibb, mint hinnéd, ez a táska ugyanisigazi ellenséggé változik, ha vásárolni indulsz! Képes a legveszélyesebb időszakokban (pl. munka után), vagy akár a kedvenc boltod közelében is lezárni magát. A bankkártyás fizetéseidet is folyamatosan figyeli és ha úgy érzékeli, hogy túl sokat költesz, akkor SMS-ekkel kezd bombázni, hogy lelkiismeretfurdalást keltsen benned.

A tatyó egyébként egyelőre csak Ausztráliában redelhető 199 dolláros áron, de ahogy az ötlet bejárja a világot, valószínűleg idehaza is beszerezhető lesz.

A készítők persze elismerték, hogy az új divatkellék hosszú távon nem gyógyítja a boltkórosságot, azért enyhébb esetekben valódi segítség lehet.

Részletekért csekkold ezt az angol nyelvű bemutatót:

Te kipróbálnád, hogy milyen, ha a táskád felügyeli a hétvégi shopping-körutadat?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty