Overálban csábított Lola a sztárbuliban

Az énekesnő mindig tudja, hogyan kell úgy feltűnést kelteni, hogy közben mégis szuperelegáns legyen! Ezúttal egy dögös overálban hódított a Story Gálán.

2014.02.03. 14:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Overálban csábított Lola a sztárbuliban

Cosmo: Miért döntöttél az overál mellett?

Lola: A Story Gálára minden csajszi szoknyában érkezik, és eddig én is mindig így voltam vele, hogy ez illik. De idén valami totál újat akartam, ezért úgy döntöttem, hogy bevállalom az overált.

Cosmo: Ki tervezte ezt a különleges darabot?

Lola: Nem szoktam divatoldalakat bújni, de szerencsés vagyok, mert ezerféle olyan helyen mozgok, ahol egy csomó tehetséges magyar tervezővel futok össze. Így találkoztam Jan Gromekowskyval, akinek már láttam korábbi munkáit. Együtt leültünk és közösen felvázoltunk a terveket, és ez alapján készült. Ez lett a kedvencem az eddig összes Story Gálás rucim közül, imádom!

Cosmo: Mivel egészítetted ki ezt a szettet?

Lola: Arra gondoltam, hogy a kissé fiúsabb overállt szupernőies cipővel passzintom. Megláttam ezt a magassarkút, és úgy voltam vele, ha belehalok, akkor is felveszem! Hiszen tényleg nagyon magas és még csak nem is platform, de megéri a szenvedést. Rájöttem ugyanis, hogy a pasik csípik a bokát és a lábfejet, vagyis érdemes közszemlére tenni, és olyan cipőt viselni, ami kihangsúlyozza!

Cosmo: A smink és a frizkó kinek az érdeme?

Lola: A make up, Kutasi Mariann sminkesé, akivel már évek óta együtt dolgozom. A hajamat pedig az R2 szalonban, Nagy Sanyi készítette, aki Lilu fodrásza is. Most éppen növesztem a hajam, ezért van így belőve, de egyszerre lett vagány és nagyon nőcis a végeredmény.

Cosmo: Mit rejt ez a feltűnő színű táska?

Lola: Hiába nagy, szinte csak egy kézfertőtlenítő van benne. Megszoktam, hogy nagyon sokat járunk a Nagyimhoz a kórházba, ahol kézmosás után mindig áttörlöm ezzel a kezem. Így ez mindig nálam van.

(Fotó: Story)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty