2014.02.04.@ 00.02

Tóth Gabi saját tervezésű ruciban pózolt

Az énekesnő nem bízta a véletlenre a Story Gálás szettjét, inkább ő maga álmodta meg az egészet, hogy valóban szexisnek érezze magát!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tóth Gabi saját tervezésű ruciban pózolt

Cosmo: Hogyan jött a saját tervezés ötlete?

Gabi: Szerettem volna egy olyan rucit, amiben tutira jól érzem magam. Egy ideje együtt dolgozom egy csapattal, akiknek elmondtam, mit szeretnék és közösen megterveztük ezt a darabot.

Cosmo: Mi vezérelt az ötletelésnél?

Gabi: Bak vagyok, és erre a csillagjegyre egyébként is jellemző, hogy szereti a garbós megoldásokat, és az erőteljes, padlizsános színeket. Ráadásul a Szombat esti láz című műsorban is viseltem egy hasonló darabot, amikor tangót táncoltam. Azt egyenesen imádtam, szóval tudtam, hogy ez is jó kis ruha lehet.

Cosmo: Na és bevált, jól érzed magad benne?

Gabi: Nagyon hosszú az uszály része, amire folyton rálépek és ez egy idő után elég idegesítő. De nagyon tetszik, hogy ennyire merészen felsiccelt, így láttatni engedi a lábam.

Cosmo: Na és a pasid, Markó Robi mit szólt a szettedhez?

Robi: Nekem nagyon bejön, ahogy ma Gabi kinéz, főleg azért, mert valóban úgy fest, mint egy táncos. Meg szokta kérdezni, hogy mit viseljen, de általában rá bízom a döntést, hiszen mindig nagyon dögös.

Cosmo: Te is odafigyeltél a részletekre?

Robi: Igen, ez a nyakkendő igen különleges darab. A táncpartnerem édesapjától kaptam, eredeti Armani a ’70-es évekből.

Cosmo: Kiigazodsz Gabi táskájában, ha belenézel?

Robi: (nevet) Hát az tuti, hogy minden van benne, talán még sátor is! De a legfontosabb, hogy a rúzs nem hiányozhat belőle!

(Fotó: Story)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty