2014.02.07.@ 14.02

A hónap modellje: Bernát Bianka

Budapest után Tokió, Isztambul, Párizs – Bernát Bianka az ICON modellügynökség vadító tehetsége, aki magabiztosan hódítja meg a külföldi címlapokat is! Ebben a hónapban pedig ismét modellt állt a Cosmónak egy rendkívül izgalmas divatanyag kedvéért.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A hónap modellje: Bernát Bianka

Bianka különleges vonásaira már elég korán felfigyelt a magyar divatvilág, ezért olyan tervezőkkel dolgozhatott együtt, mint Nanushka, Mojzes Dóra, Konsanszky Dóra, Sziraczky Brigitta vagy a Dalaarna.


A fiatal modell karrierje igencsak gyorsan ível felfelé, a hazai bemutatkozás után első külföldi útja Tokióba vezetett, ahol már a nagy divatházak is bizalmat szavaztak neki (YSL, Dior, Chanel, Bureberry vagy Vivienne Westwood).

Bianka első komolyabb munkája egyik kedvenc tervezőjéhez, Vivienne Westwoodhoz köthető, amikor második japán útján nem mással, mint személyesen a divatkirálynő jobbkezével dolgozhatott együtt, egy nagyon izgalmas lookbook fotózáson.


A modell nagyon büszke a török Vogue magazinban megjelent munkáira, ráadásul több magazin beauty rovatában megjelent már, egyszer például egyetlen kép kedvéért 5 órán keresztül készítették sminkjét (YSL és Dior).

(Vogue Turkey/Ümit Savaci)

Jelenleg az ELTE Matematika szakán hallgató, de közben újabb külföldi útját tervezi Párizsba, ahol az IMG ügynökség szerződtette, és már a L’Oréallal is dolgozhatott együtt. Bianka nagyon örül, hogy a Cosmo másodjára is felkérte a közös munkára, ahol Viszlay Márkkal dolgozhatott együtt, akivel pályája első fotózását is készítette.

Élete második munkája is meghatározó élmény volt (szintén Viszlay Márkkal), amikor 4 órán keresztül kellett egy sámlin állnia, amíg borral festették a ruháját, és mivel Bianka tériszonyos, bebizonyíthatta mennyire kitartó és alázatos!

(Photographer: Kazuyoshi Shimomura)


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty