Így húzz tökéletes tusvonalat!

A tusvonal az a beauty-trükk, amit mindenkinek el kell sajátítani. Legyen az nappali smink a melóba vagy esti party make-up, ez a technika egyszerűen sosem hagy cserben!

Így húzz tökéletes tusvonalat!
galéria

Így húzz tökéletes tusvonalat!

Így húzz tökéletes tusvonalat!

Fotó megosztása:

Mivel a New York Fashion Week kifutói tele vannak szuperszexi cicaszemekkel, most muszáj lesz megtanulnunk tisztességes tusvonalat húzni! De ne aggódj, ha eddig te is mindig csúnyán elhasaltál, akárhányszor megpróbálkoztál ezzel a technikával, segítünk! Larion Oscar, a Maybelline sminkmestere most megosztja veled tippjeit, amivel garantáltan tökéletes lesz a végeredmény. És ha ez nem lenne elég, akkor csekkold le két videónkat is, amik lépésről lépésre mutatják be, hogy hogyan is kontúroznak a profik!

 

Larion Oscar szerint a legnagyobb probléma a tusvonallal az szokott lenni, hogy sokan rettegnek attól, hogy nem tudnak egyforma íveket húzni a két szemükön. Ez viszont alapvetően nem probléma! Az arcunk sem tökéletesen szimmetrikus, ezért nem kell mértani pontosság ahhoz, hogy a tusvonal működjön. A legegyszerűbb módszer, ha két vonalat képzünk, és ezeket összekötjük. Az egyik vonal az alsó szempillasor tövéből induljon és annak meghosszabbítása legyen, a másik pedig a felső szempillasor ívét kövesse. A macskás szemet ennek a két vonalnak az összekötésével tudjuk elérni.

“A tökéletes vonal mellett viszont az is fontos, hogy a számodra megfelelő terméket válaszd! A Maybelline Master Precise Folyékony Szemhéjtust elsősorban kezdőknek ajánlom, mert végtelenül precízen lehet vele dolgozni 0,4 mm-es hegyének köszönhetően. Ha tehát nem tökéletes vonalat húzol, azonnal javítani tudod!” – tanácsolja a sminkmester.

“Azoknak pedig, akik már rutinosabban használják a tust, a 24 órás tartósságú Maybelline EYE STUDIO® LASTING DRAMA™ zselés szemhéjtus lesz a tökéletes társ! És ami igazán extrává teszi ezt a terméket az az, hogy a vízvonalban is tökéletesen megmarad.”

Ha szeretnéd megnézni, hogy hogyan húznak tusvonalat a profi beauty bloggerek, akkor csekkold Michelle Phan videóját:

Ha pedig már profi vagy, akkor nézd meg, hogyan készíthetsz 9 különböző lookot, kizárólag tussal:

Na mit szólsz? Kipróbálod?

Még több

fashion_beauty