2014.02.14.@ 09.02

Kipróbálod? Valentin-napi smink lépésről-lépésre

Akár a pasiddal tervezel egy romantikus estét, akár a szingli barátnőiddel mész koktélozni ma este, ezzel a csábító Valentin-napi make-uppal tuti sikered lesz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kipróbálod? Valentin-napi smink lépésről-lépésre


1. Első lépésként az ujjbegyekkel finoman, vékonyan alapozd le a bőrt a Max Factor Whipped Creme alapozóval, hogy az egységes legyen, közben figyelj, hogy a szemre annyi alapozó kerüljön, amennyin utána a krémes szemszínt szépen el tudod dolgozni. Az arcot a bronzosítóval árnyald picit az arccsont alatt, és ha szükséges, igazítsd meg a szemöldököt.


2. A Max Factor Smoky Eye Effect Onyx Smoke világos, szinte fehér színét a szemzugban, a szemöldök alatt használd, és egy keveset a mozgó szemhéj felső részére is tegyél. A sötétszürke árnyalattal a szempillák tövét kontúrozd, majd utána következik a satírozás.


3. A Smoky sötét árnyalatát egy kis fültisztító segítségével satírozd felfelé, míg szépen össze nem dolgozod a világos árnyalattal. Ennek a sminknek az a lényege, hogy csak nyitott szemnél látszik a teljesen sötét, a szélén elsatírozott kontúr, ha pedig már lefelé nézel, akkor csak a világos szem látszik. Így csalsz egy kicsit. A sminkünk erős is, meg nem is.

Ha szépen dolgoztál, jöhet a Max Factor Liquid Eyeliner Effect a vízvonalon és a False Lash Effect szempillaspirál a műszempilla hatásért 2 rétegben, Z alakban feltéve. A felső pilláknál a külső szélen kicsit kifelé-felfelé íveld a pillákat.

4. A száj kontúrját a Lipt Tint 6-os árnyalatával kontúrozd. Az ajakfilcnek olyan a kialakítása, hogy a fejével szép kontúrt húzhatsz. Ha nem teljesen egyenletes a kontúrozás, még gyorsan, míg teljesen tartóssá nem válik egy kis ecsettel és az alapozó segítségével javíthatsz rajta. Kicsit megdöntve az filcet pedig kiszínezheted az egész ajkat.

A sminket a Max Factor vezető sminkese, Szűcs Adrienn készítette.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty