2014.02.17.@ 11.02

A tavasz top sminkcucca: a krémes szemhéjfesték

Szerezz be néhány gyönyörű színt meg különleges textúrát, és ígérjük, a szemhéjkrémeid lesznek az új legjobb barátnőid! Mutatunk néhány trükköt, hogyan sminkelhetsz velük.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A tavasz top sminkcucca: a krémes szemhéjfesték

A tavasz top sminkcucca: a krémes szemhéjfesték

A tavasz top sminkcucca: a krémes szemhéjfesték

Fotó megosztása:

1. Gyorsan valami lenyűgözőt
Ha sietsz, válassz egy világosabb színt, és az ujjaddal egyszerűen vidd fel a szemhéjadra vékony rétegben. A széleknél vattapálcikával finoman dolgozd el. Leheletnyi mennyiségben az alsó pillák alá is tegyél a színből, úgy kifinomultabb az összkép.

2. Fokozd a ragyogást!
A krémes szemfestékek gyönyörűen rétegezhetők: vidd fel egyenletesen, várj egy keveset míg megszárad, majd a szemed sarkába fess még egy réteget. Így kifelé sötétedő, intenzív hatást érhetsz el – akár ujjal, akár ecsettel dolgozol.

3. Ez nálad is alap?
A sminkelés egyik fontos szabálya: krémre port bármikor, porra krém semmiképp! Vagyis ha krémmel árnyalod a szemhéjad, ne púderezd előtte. Viszont ha a krémes szemhéjfestékedre harmonizáló színű port viszel fel, a színek tündökölni fognak!

4. És tart, és tart, és tart!
Ha vékonyan viszed fel a krémet, a legnagyobb hőségben és a legizzasztóbb buliban sem kell sminkkatasztrófától tartanod. Ha az intenzívebb szín miatt többet használtál belőle, legyen nálad vattapálcika, hogy ha összegyűlne a felesleg a kisebb redőkben, egyetlen mozdulattal igazíthass.

5. Bejön ecsetleg?
Makeup-mániásoknak ajánljuk: különféle ecsetekkel speckó hatásokat tudsz elérni. A kicsi, lapos és ívelt fejűvel a legtöbb festéket tökéletesen tudod kezelni, szép egyenletes rétegben lehet felvinni. Ha intenzívebb eredményt szeretnél, szintén pici, de tömöttebb fejű eszközt válassz. Ha lapos, kemény, ferdén metszett az ecseted, gyönyörű tusvonalat festhetsz vele. Ugyanerre jó az ultravékony, kúpos, pontszerű hegyben végződő verzió is.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty