Itt az új őrült mani-trend: a dip-dye körmök

Úgy tűnik, mostanság a legújabb beauty-trendek a fodrászszalonokban születnek. Az ombré után idén a dip-dye festés hódít, és már nem csak a hajadon! Te kipróbálnád ezt a feltűnő manit?

2014.02.21. 10:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Itt az új őrült mani-trend: a dip-dye körmök

Először is egy kis gyorstalpaló, ha lemaradtál volna a dip-dye frizkó-őrületről. Ennél a technikánál is a hajvégeket festik más színűre, de az ombrével ellentétben itt nem fokozatos a színátmenet, hanem lehetőleg minél feltűnőbb. Így a séród egészen úgy fest, mintha a tincseidet belelógattad volna a hajfestékbe, sőt, innen is kapta a nevét a trend, hiszen a ‘dip’ magyarul ‘mártani’-t jelent.

És akkor most már biztos kitaláltad, hogyan is nézhet ki a dip-dye mani! A lényege, hogy nem csak a körmeidet pingálod ki a lakkal, hanem az ujjvégeidet is. Ezt az ultrarockos manit először Lurde kezein láthattuk a Grammy-díjátadón, de azóta a New York-i divathéten is többször felbukkant, így a beauty-szakértők már ki is kiáltották 2014 parti-manijának. Elég bevállalós, ugye?


Mindenesetre, ha szívesen kipróbálnád, ne vedd szó szerint az elnevezést, és ne úgy kezdj hozzá, hogy belemártod az ujjaidat a körömlakkos üvegcsébe! Először vidd fel a lakkot két rétegben a körmeidre. Várd meg, míg megszárad, majd zsírtalanítsd a körmeid körülötti bőrfelületet. Ezután egy sminkecsettel kenj fel egy réteg lakkot a bőrödre is, majd rögzítsd egy kis sminkfixáló spray-vel.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty