2014.03.03.@ 08.03

4 meglepő hajpúder trükk

Gondoltad volna, hogy a hajpúder – vagy más néven szárazsampon – lehet az új beauty must have?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 meglepő hajpúder trükk

4 meglepő hajpúder trükk

4 meglepő hajpúder trükk

Fotó megosztása:

Meglepő, de a hajpúder egyre menőbb beauty-kelléknek számít manapság, köszönhetően annak, hogy nagyon sokféleképpen használható! Szóval ha azt hitted, hogy a szárazsampont csak a zsírosabb hajtövek ellen tudod bevetni, akkor csekkold le, hogy még mennyi trükköt mutathatsz majd be vele.

1. trükk: Le a búrával
Te sem szereted, hogy mikor fixálni szeretnéd a frizkódat és hajlakkot használsz, elég egy rossz mozdulat, és máris kemény búraként szilárdul meg a hajad? Hát, ezt a hatást könnyen elkerülheted, ha a laza tartás érdekében hajlakk helyett szárazsamponnal fixálod a loboncodat. Tetszik az ötlet?

2. trükk: Ciao, lenövés!
Oké, ez a trükk sajnos csak a szőkékre vonatkozik. A világos hajúak viszont szuperül használhatják ezeket a termékeket arra, hogy láthatatlanul eltüntetssék sötétebb lenövésüket. Ugye azért nem sajnáljuk tőlük?

3. trükk: Nem mész innen sehova!
Ha olvastad a YouTube frizkó 5 perc alatt című cikkünket, akkor tudod, hogy nem kell időmilliomosnak lenned ahhoz, hogy reggel egy szuper frizkóval indulhass a melóba. Az egyetlen gond csak az, hogy ha a hullámcsattokkal rögzített hajad szétcsúszik a nap végére! De ne aggódj, ezt simán elkerülheted, ha a hullámcsattokra (előre és utólag is) egy kis szárazsampont fújsz. Ugye, hogy erre nem gondoltál?

4. trükk: Visszlát tapadós frufru
Akinek volt már frufruja, az tökéletesen tisztában van vele, hogy nincsen annál idegesítőbb dolog a világon, mint mikor a melegben picit megizzadt hajunk a homlokunkra tapad (JAJ!). Viszont örülni fogsz, mert a hajpúder erre is megoldást nyújt. Emeld fel a frufrudat és fújj egy kis szárazsampont a hajad homlokod felöli részére és hagyd száradni pár másodpercig – egyszerű, igaz?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty