3 módszer a tuti hullámokért

Ha te is szeretnél szuperszexi, göndör tincseket, akkor próbáld ki ezeket a módszereket és élvezd az új, szexi frizkódat.

2014.03.05. 11:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 módszer a tuti hullámokért

1– Hajsütő vas

Ha a hajad nem megy tönkre az erős hő hatására, akkor ezzel a technikával nyugodtan megpróbálkozhatsz. Ez az egyik legkézenfekvőbb módszer, mert a kerek hajsütők kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy csodálatos göndör loknikat készíthess velük. Persze az egyes termékek eltérő végeredményt is jelentenek: a vékonyabb vasakkal sűrűbb, göndörebb fürtöket, a vastagabbakkal pedig lágy, laza hullámokat villanthatsz.

Erre figyelj: Mielőtt belefognál, fésüld át a hajadat, és fújj rá hővédőt. Ezután bontsd 5-6 tincsre a hajadat (persze több is lehet, ez attól is függ, hogy mennyi hajad van, mennyire áll ellen a formázásnak és mennyire kidolgozott frizkót szeretnél), és ezeket egyenként göndörítsd be a vassal. Arra is érdemes figyelni, hogy a hullám akkor lesz igazán tartós, ha ebben a feltekert állapotban hagyod kihűlni a hajadat, ezért miután levettél egy tincset a hajsütőről, a gyorsan tekerd fel az ujjara és így rögzítsd a hajtőnél egy hullámcsattal. Ha pedig bombabiztos fürtökre vágysz, még egy kis hajlakkal is befújhatod őket.

Ha szívesen ellesnéd egy profi beauty blogger technikáját, akkor nézd meg, hogy hogyan göndöríti a haját hajsütő vassal hollyannaeree:

Nincs göndörítő hajsütőd és nem szeretnél beruházni? Akkor a hajvasalódat is használhatod! Minden lépés ugyanaz lesz, csak a technikán kell változtatni:

 

2 – Fejpánt

Gondoltad volna, hogy egy éjszaka alatt egy bokám hajpánt tökéletesen begöndöríti a hajadat, méghozzá anélkül, hogy feleslegesen károsítaná? Oké, elsőre nehéz elképzelni, de ez a videó mindent megmagyaráz:

A feltekerést kezdheted vizes hajjal is (így ultra göndör lesz a végeredmény), vagy száraz hajjal is, de ilyenkor célszerű azért a kész koronára egy kis vizet spriccelni.

 

3 – Üdítős doboz

A kreatív hajgöndörítés csúcsa az üdítő dobozos verzió. Gyűjts össze belőlük 8 darabot és tekerd fel rájuk a vizes hajadat, majd rögzítsd az egészet hajgumikkal. Hát, aludni nem fogsz tudni velük, de ha nincs sok időd, hajszárítóval meggyorsíthatod kicsit a folyamatot:

Te melyiket próbálod ki?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty