2014.03.05.@ 12.03

Divatbemutató egy szupermarketben?

Már megszokhattuk, hogy Karl Lagerfeld minden évben valamilyen szuperlátványos ötlettel rukkol elő a Chanel-showra, idén mégis alaposan sikerült meglepni a divatfanokat, mikor a kifutóból egy hatalmas szupermarketet varázsolt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Divatbemutató egy szupermarketben?

Divatbemutató egy szupermarketben?

Divatbemutató egy szupermarketben?

Fotó megosztása:

A fashion-szakértők és sztárok tegnap egy pillanatra biztos azt hitték, hogy eltévesztették a házszámot a Chanel bemutatóra sietve, és véletlenül a Grand Palais helyett egy luxus élelmiszerboltba sétáltak be, annyira látványosra sikerült az idei díszlet. A kifutó közepén hatalmas polcsorokat építettek fel, amiken persze színek szerint elrendezve sorakoztak a különböző palackok és dobozok, amelyeket Karl külön a show-ra tervezett. Sőt, még egy ínycsiklandozó csemege- és sajtpult is helyet kapott a színpadon, a modellek pedig Chanel-bevásárlókosarukat megtömve vonultak végig a sorok között. A nagy finálé után ráadásul minden vendég haza is vihetett egy kis szuvenírt a Chanel-szupermarket polcairól!

Váó, ez aztán a nem mindennapi divatbemutató, ugye? Csekkold le a galériában, milyen jól szórakoztak a szupermodellek és sztárcsajok!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty