2014.03.06.@ 10.03

Heti HajNailka: Alapozz profin!

Minden héten egy vaditó, új köröm elkészítési módját láthatod a cosmo.hu-n, amit manikűrös szakértőnk, Hajnalka mutat meg neked. Most viszont azt árulja el, hogyan teheted tökéletessé a vadító színek alapjait!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti HajNailka: Alapozz profin!

„Sokszor kérdezték már, hogy melyek a jó minőségű, tartós körömlakkok és áruljam el a kedvenc márkáimat. Nos, én máshonnan közelíteném meg a témát: a titokaz alap- és a fedőlakkban rejlik! Ha ezekből megtalálod a legjobbat, akkor az összes lakk sokáig tart, így csak a csodás, trendi színek közül kell választani!
Most megmutatom, én melyik három alapozólakkot hazsnálom a leggyakrabban:

Sally Hansen Diamond Strength:


Nem olyan régen ismerkedtem meg ezzel a termékkel. Egy ismerősöm ajánlotta, akinek gyengélkedett a körme, és jó tapazstalatai voltak vele. Őszintén szólva én ragaszkodom a megszokott darabokhoz, ezért kicsit kétkedve fogadtam az új alanyt, de végül nagyon meg voltam elégedve vele. De kinek is ajánlom? Elsősorban annak, akinek nagyon vékony és erőtlen a körme, de az erős karmok átmeneti elgyengülésénél is nagy segítséget nyújt. Kend bátran egy rétegben, majd egy icipici száradási idő után jöhet a választott csodaszín! Szerintem az egyetlen hibája, hogy a színes Sally Hansenekre jellemző széles ecset elmaradt, amivel még könnyebben kenhető lenne a lakk.

Sally Hansen Advanced Hard as Nails (Nylon & Retinol):


Ezt az alaplakkot is problémás körmökre ajánlanám. Azoknak valók, akinek lapra törik, illetve felválik a körmük vége. Nem ismerem az összetételét, de van benne valami kis varázsszer, amitől egyben marad. Viccet félre téve, ez egy tényleg nagyon hasznos kence! Az ecsetével viszont ugyanaz a probléma, mint az előzőnél. Egyébként a Selly Hansen körömlakkok egyik fő előnye, hogy a dm-ben is megvásárolhatóak.

O.P.I. Natural Nail Base Coat:Szerintem ez egy szuper alaplakk. Gyorsan szárad, jól tapad és tartós lesz bármilyen körömlakk, amit rákensz. Könnyű vele dolgozni, mert széles ecsete van, és a lakk állaga is pont jó. Egyetlen dolog, ami a hibája lehetne, hogy a beteg körmön nem segít, de ezt nem is ígéri!

Ezeket az alapokat bátran ajánlom, nekem beváltak mind szalonban, mind otthoni használat közben.

Jó kreatívkodást!”

HajNailka

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty